pendik escort bayan
ak

Turistlere Kendi Dillerinde Hazırlanan Kur'an-ı Kerim Hediye Ediliyor

10.07.2019 - 14:33, Güncelleme: 10.07.2019 - 14:33
 

Turistlere Kendi Dillerinde Hazırlanan Kur'an-ı Kerim Hediye Ediliyor

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde, müftülük görevlileri, kentteki yeraltı şehrini ziyarete gelen turistlere çeşitli dillerde hazırlanan...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde, müftülük görevlileri, kentteki yeraltı şehrini ziyarete gelen turistlere çeşitli dillerde hazırlanan Kur'an-ı Kerim ve dini kitaplar dağıtıyor.Yer altı şehri girişi yakınındaki Bayramlı Camisi önüne kurulan stantta din görevlileri, İslam dini ile ilgili soru yönelten turistlere bilgi vererek, onlara kendi dillerinde hazırlanan olan kitaplardan hediye ediyor.Bayramlı Camisi müezzini Hüseyin Küçük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yabancı turistlerin standa ilgi gösterdiğini belirtti.Küçük, "Meali, Japonca, Çince, Almanca, Korece, Fransızca olarak hazırlanan Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler içeren kitaplardan hediye ediyoruz. Ücretsiz dağıtılan kitaplarla turistlerin, İslam dini ile ilgili doğru bilgilenmelerine katkı sağlamayı düşünüyoruz. Turistler de standımıza gelerek Diyanet İşleri Başkanlığının yayınlarından olan kitaplara ilgi gösteriyor." dedi.Küçük, geçen yıl başlatılan uygulamanın ileri ki süreçte de devam edeceğini sözlerine ekledi.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde, müftülük görevlileri, kentteki yeraltı şehrini ziyarete gelen turistlere çeşitli dillerde hazırlanan...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde, müftülük görevlileri, kentteki yeraltı şehrini ziyarete gelen turistlere çeşitli dillerde hazırlanan Kur'an-ı Kerim ve dini kitaplar dağıtıyor.

Yer altı şehri girişi yakınındaki Bayramlı Camisi önüne kurulan stantta din görevlileri, İslam dini ile ilgili soru yönelten turistlere bilgi vererek, onlara kendi dillerinde hazırlanan olan kitaplardan hediye ediyor.

Bayramlı Camisi müezzini Hüseyin Küçük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yabancı turistlerin standa ilgi gösterdiğini belirtti.

Küçük, "Meali, Japonca, Çince, Almanca, Korece, Fransızca olarak hazırlanan Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler içeren kitaplardan hediye ediyoruz. Ücretsiz dağıtılan kitaplarla turistlerin, İslam dini ile ilgili doğru bilgilenmelerine katkı sağlamayı düşünüyoruz. Turistler de standımıza gelerek Diyanet İşleri Başkanlığının yayınlarından olan kitaplara ilgi gösteriyor." dedi.

Küçük, geçen yıl başlatılan uygulamanın ileri ki süreçte de devam edeceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.