pendik escort bayan
ak

Turan Topgül'ün Genel Seçimler ile ilgili açıklaması

14.01.2015 - 17:24, Güncelleme: 14.01.2015 - 17:24
 

Turan Topgül'ün Genel Seçimler ile ilgili açıklaması

AK Partinin kuruluşundan bu tarafa Ak Parti Sivas İl teşkilatı içerisinde bir çok görevlerde bulunan, İl Genel Meclisi Üyesi Turan Topgül, 2015 haziranda yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinde, aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Partinin kuruluşundan bu tarafa Ak Parti Sivas İl teşkilatı içerisinde bir çok görevlerde bulunan, İl Genel Meclisi Üyesi Turan Topgül, 2015 haziranda yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinde, aday adaylığı  ile ilgili açıklamalarda bulundu.   Turan Topgül sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada su ifadelere yer verdi;   Bu sene yapılacak olan Genel Seçimler dolayısıyla, Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunmayacağımı, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi olarak görevime ve hizmetlerime devam edeceğimi, Siyasi hiçbir makam, mevki ve ikbal için hedef, hesap ve çalışmamın olmadığını, hırs yapmadığımı, nefsimi dizginleyebildiğimi, beklenti içerisinde de olmadığımı bildiririm.   Ancak partimin ve şehrimin şahsıma ihtiyaç duyduğu her yerde her türlü göreve hazır ve nazır olduğumu belirtirim dedi. - SİVAS     Milletvekili, Aday Adayları, SİVAS, Turan Topgül, Sivas Genel Seçim, Turan Topgül, Sivas Seçim Kamuoyu, Açıklama, Yapti, TURAN TOPGUL, TURAN TOPGUL haberleri, sivas seçim haberi, TURAN TOPGUL  haberler, TURAN TOPGUL  haber, TURAN TOPGUL  gelişmeleri, son dakika TURAN TOPGUL , TURAN TOPGUL  son dakika, TURAN TOPGUL  haberleri son dakika, TURAN TOPGUL  resimleri, TURAN TOPGUL  videoları, TURAN TOPGUL  fotoğrafları, TURAN TOPGUL  manşetleri, TURAN TOPGUL  yorumları, TURAN TOPGUL  twitter, TURAN TOPGUL tweetleri, TURAN TOPGUL twitleri, haber, haberler, turan-topgul, TURAN TOPGUL, HABER, HABERLER, Ak Parti, Sivas
AK Partinin kuruluşundan bu tarafa Ak Parti Sivas İl teşkilatı içerisinde bir çok görevlerde bulunan, İl Genel Meclisi Üyesi Turan Topgül, 2015 haziranda yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinde, aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Partinin kuruluşundan bu tarafa Ak Parti Sivas İl teşkilatı içerisinde bir çok görevlerde bulunan, İl Genel Meclisi Üyesi Turan Topgül, 2015 haziranda yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinde, aday adaylığı  ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Turan Topgül sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada su ifadelere yer verdi;

 

Bu sene yapılacak olan Genel Seçimler dolayısıyla, Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunmayacağımı, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi olarak görevime ve hizmetlerime devam edeceğimi, Siyasi hiçbir makam, mevki ve ikbal için hedef, hesap ve çalışmamın olmadığını, hırs yapmadığımı, nefsimi dizginleyebildiğimi, beklenti içerisinde de olmadığımı bildiririm.

 

Ancak partimin ve şehrimin şahsıma ihtiyaç duyduğu her yerde her türlü göreve hazır ve nazır olduğumu belirtirim dedi. - SİVAS

 

 

Milletvekili, Aday Adayları, SİVAS, Turan Topgül, Sivas Genel Seçim, Turan Topgül, Sivas Seçim Kamuoyu, Açıklama, Yapti, TURAN TOPGUL, TURAN TOPGUL haberleri, sivas seçim haberi, TURAN TOPGUL  haberler, TURAN TOPGUL  haber, TURAN TOPGUL  gelişmeleri, son dakika TURAN TOPGUL , TURAN TOPGUL  son dakika, TURAN TOPGUL  haberleri son dakika, TURAN TOPGUL  resimleri, TURAN TOPGUL  videoları, TURAN TOPGUL  fotoğrafları, TURAN TOPGUL  manşetleri, TURAN TOPGUL  yorumları, TURAN TOPGUL  twitter, TURAN TOPGUL tweetleri, TURAN TOPGUL twitleri, haber, haberler, turan-topgul, TURAN TOPGUL, HABER, HABERLER, Ak Parti, Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.