pendik escort bayan
ak

Turan Güneş'in Bağlantı Yolu Hazır

27.05.2017 - 11:28, Güncelleme: 27.05.2017 - 11:28
 

Turan Güneş'in Bağlantı Yolu Hazır

Büyükşehir Belediyesince, Çankaya Güneypark Kentsel Dönüşüm Alanı'ndaki yerleşim yerlerini Turan Güneş Bulvarı ile Doğukent Caddesi'ne bağlayan yolların asfalt çalışmaları tamamlandı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Çankaya Güneypark Kentsel Dönüşüm Alanı'ndaki konutların bulunduğu bölgeyi Turan Güneş Bulvarı'na bağlayan yolu asfaltladı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Çankaya Güneypark Kentsel Dönüşüm Alanı’ndaki yerleşim yerleri, Turan Güneş Bulvarı ile Doğukent Caddesi’ne bağlanıyor. Büyükşehir ekipleri, konutların bulunduğu bölgeyi Turan Güneş Bulvarı'na bağlayan yolu asfaltladı.Fen İşleri Daire Başkanlığının, bölgedeki yapılaşmadan dolayı Turan Güneş'te yaşanan trafik yükünü azaltmak amacıyla geçen sonbaharda başladığı çalışma kapsamında, toplam 2,1 kilometre uzunluğunda 2 gidiş 2 geliş yol ve üstünde de 134 metre uzunluğunda viyadük yer alıyor.Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, viyadük ile Doğukent Caddesi arasındaki kısmın da altyapı çalışmalarının tamamlandığını, ancak yeni konut inşaatları yapıldığı için asfalt çalışmasına başlanmadığını belirtti.Yetkililer, çalışmaların tamamlanmasıyla, bölgedeki trafik akışında önemli ölçüde rahatlama sağlanacağını bildirdi.
Büyükşehir Belediyesince, Çankaya Güneypark Kentsel Dönüşüm Alanı'ndaki yerleşim yerlerini Turan Güneş Bulvarı ile Doğukent Caddesi'ne bağlayan yolların asfalt çalışmaları tamamlandı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Çankaya Güneypark Kentsel Dönüşüm Alanı'ndaki konutların bulunduğu bölgeyi Turan Güneş Bulvarı'na bağlayan yolu asfaltladı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Çankaya Güneypark Kentsel Dönüşüm Alanı’ndaki yerleşim yerleri, Turan Güneş Bulvarı ile Doğukent Caddesi’ne bağlanıyor.

Büyükşehir ekipleri, konutların bulunduğu bölgeyi Turan Güneş Bulvarı'na bağlayan yolu asfaltladı.

Fen İşleri Daire Başkanlığının, bölgedeki yapılaşmadan dolayı Turan Güneş'te yaşanan trafik yükünü azaltmak amacıyla geçen sonbaharda başladığı çalışma kapsamında, toplam 2,1 kilometre uzunluğunda 2 gidiş 2 geliş yol ve üstünde de 134 metre uzunluğunda viyadük yer alıyor.

Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, viyadük ile Doğukent Caddesi arasındaki kısmın da altyapı çalışmalarının tamamlandığını, ancak yeni konut inşaatları yapıldığı için asfalt çalışmasına başlanmadığını belirtti.

Yetkililer, çalışmaların tamamlanmasıyla, bölgedeki trafik akışında önemli ölçüde rahatlama sağlanacağını bildirdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.