pendik escort bayan
ak

Tunuslu Yetim Ailelerine Dikiş Makinesi Alacaklar

25.03.2017 - 14:38, Güncelleme: 25.03.2017 - 14:38
 

Tunuslu Yetim Ailelerine Dikiş Makinesi Alacaklar

KONYA (AA) - Konyalı kadınlar el emeği ürünlerinden elde edecekleri kazançla Tunus'taki yetim ailelerine destek için dikiş makinesi alıp hediye edecek.Konya...

KONYA (AA) - Konyalı kadınlar el emeği ürünlerinden elde edecekleri kazançla Tunus'taki yetim ailelerine destek için dikiş makinesi alıp hediye edecek.Konya İHH İnsani Yardım Vakfı Hanımlar Komisyonu bünyesinde gönüllü olarak çalışan Konyalı kadınlar, vakfın yetim dayanışma günlerinde ziyaret edecekleri Tunus'ta, yetim ailelerinin geçim sıkıntısını aşmak için kullanacakları dikiş makinesi verecek.Vakfın Hanımlar Komisyonu Başkanı Feyza Söylemez, gönüllü çalışmaların gelirlerini bu projeye yönlendirdiklerini belirterek, "Atölyemizde üretip satışını yaptığımız mantı, erişte ve yine atölyemizde dikilen dikişlerimizden elde ettiğimiz gelirleri bu projeye aktarıyoruz." dedi. Yetim dayanışma günlerinde 10 yetim aileye dikiş makinesi hediye edeceklerini belirten Söylemez şunları söyledi:"Yetimleri himaye etmek ve onlara güzel bir gelecek hazırlamak hepimizin vazifesi. Aileler kendi geçimlerini sağladıkları zaman kendilerini daha güvende hissedecekler. Bu konuda derin bir hassasiyet gösteren Konyalı hanımlara teşekkür ediyorum."
KONYA (AA) - Konyalı kadınlar el emeği ürünlerinden elde edecekleri kazançla Tunus'taki yetim ailelerine destek için dikiş makinesi alıp hediye edecek.Konya...

KONYA (AA) - Konyalı kadınlar el emeği ürünlerinden elde edecekleri kazançla Tunus'taki yetim ailelerine destek için dikiş makinesi alıp hediye edecek.

Konya İHH İnsani Yardım Vakfı Hanımlar Komisyonu bünyesinde gönüllü olarak çalışan Konyalı kadınlar, vakfın yetim dayanışma günlerinde ziyaret edecekleri Tunus'ta, yetim ailelerinin geçim sıkıntısını aşmak için kullanacakları dikiş makinesi verecek.

Vakfın Hanımlar Komisyonu Başkanı Feyza Söylemez, gönüllü çalışmaların gelirlerini bu projeye yönlendirdiklerini belirterek, "Atölyemizde üretip satışını yaptığımız mantı, erişte ve yine atölyemizde dikilen dikişlerimizden elde ettiğimiz gelirleri bu projeye aktarıyoruz." dedi.

Yetim dayanışma günlerinde 10 yetim aileye dikiş makinesi hediye edeceklerini belirten Söylemez şunları söyledi:

"Yetimleri himaye etmek ve onlara güzel bir gelecek hazırlamak hepimizin vazifesi. Aileler kendi geçimlerini sağladıkları zaman kendilerini daha güvende hissedecekler. Bu konuda derin bir hassasiyet gösteren Konyalı hanımlara teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.