pendik escort bayan
ak

Tüketici Temsilcisi Hamamyolu Projesi'ni Eleştirdi

28.03.2018 - 14:48, Güncelleme: 28.03.2018 - 14:48
 

Tüketici Temsilcisi Hamamyolu Projesi'ni Eleştirdi

TÜKDES Danışma Kurulu Üyesi Lortoğlu: - "Hamamyolu'nun Eskişehir'e kattığı ruh tamamen yok edilmiştir"

ESKİŞEHİR (AA) - Tüketiciyi Destekleme Derneği (TÜKDES) Genel Merkez Danışma Kurulu Üyesi Mehmet Lortoğlu, "Hamamyolu'nun Eskişehir'e kattığı ruh tamamen yok edilmiş, hatıralarımızdan eser kalmamıştır." dedi. Lortoğlu, düzenlediği basın toplantısında, Hamamyolu Projesi'nin, gelinen noktada halkın büyük çoğunluğu tarafından beğenilmediğini savundu. Hamamyolu Projesi'nin vergi maliyetleriyle birlikte Odunpazarı Belediyesine maliyetinin 17 milyon lira olduğunu iddia eden Lortoğlu, şöyle konuştu:"Krediyle finanse edildiğinden dolayı birde finansman maliyeti vardır. 20 milyon liranın bugünkü konjonktürde en kısa vadede en az 3 milyon lira da faiz maliyeti olacağını öngörmekteyiz. Dolayısıyla projenin maliyet bedeli 20 milyon lira civarındadır. Hamamyolu'nda yeşil alanlar azalmıştır. Dayanıklılık açısından bölgedeki insan yoğunluğuna uyum sağlamayacak kalitesiz bir plastik malzeme yoğun şekilde kullanılmıştır. Yeni yapılan işyerlerinin üst kısımlarına kadar olan oturma yerleri oldukça plansız ve güvensizdir. Aşağıya düşme tehlikelerine karşı hiçbir güvenlik önlemi bulunmamaktadır. Yediler bölgesindeki desklerde oturma alanları hiç yoktur. Hamamyolu'nun Eskişehirimize kattığı ruh tamamen yok edilmiş, hatıralarımızdan eser kalmamıştır. Sonuç itibariyle proje başarısızdır ve hedeflenene de ulaşılamamıştır. Odunpazarı ilçesinde çözüm bekleyen birçok öncelikli sorun varken, hiç de önceliği olmayan bu projeye hem de borçlanmak suretiyle bu kadar paranın harcanması tek kelimeyle israftır."
TÜKDES Danışma Kurulu Üyesi Lortoğlu: - "Hamamyolu'nun Eskişehir'e kattığı ruh tamamen yok edilmiştir"

ESKİŞEHİR (AA) - Tüketiciyi Destekleme Derneği (TÜKDES) Genel Merkez Danışma Kurulu Üyesi Mehmet Lortoğlu, "Hamamyolu'nun Eskişehir'e kattığı ruh tamamen yok edilmiş, hatıralarımızdan eser kalmamıştır." dedi.

Lortoğlu, düzenlediği basın toplantısında, Hamamyolu Projesi'nin, gelinen noktada halkın büyük çoğunluğu tarafından beğenilmediğini savundu.

Hamamyolu Projesi'nin vergi maliyetleriyle birlikte Odunpazarı Belediyesine maliyetinin 17 milyon lira olduğunu iddia eden Lortoğlu, şöyle konuştu:

"Krediyle finanse edildiğinden dolayı birde finansman maliyeti vardır. 20 milyon liranın bugünkü konjonktürde en kısa vadede en az 3 milyon lira da faiz maliyeti olacağını öngörmekteyiz. Dolayısıyla projenin maliyet bedeli 20 milyon lira civarındadır. Hamamyolu'nda yeşil alanlar azalmıştır. Dayanıklılık açısından bölgedeki insan yoğunluğuna uyum sağlamayacak kalitesiz bir plastik malzeme yoğun şekilde kullanılmıştır. Yeni yapılan işyerlerinin üst kısımlarına kadar olan oturma yerleri oldukça plansız ve güvensizdir. Aşağıya düşme tehlikelerine karşı hiçbir güvenlik önlemi bulunmamaktadır. Yediler bölgesindeki desklerde oturma alanları hiç yoktur. Hamamyolu'nun Eskişehirimize kattığı ruh tamamen yok edilmiş, hatıralarımızdan eser kalmamıştır. Sonuç itibariyle proje başarısızdır ve hedeflenene de ulaşılamamıştır. Odunpazarı ilçesinde çözüm bekleyen birçok öncelikli sorun varken, hiç de önceliği olmayan bu projeye hem de borçlanmak suretiyle bu kadar paranın harcanması tek kelimeyle israftır."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.