pendik escort bayan
ak

Tügva'dan Yaz Okulu

28.06.2018 - 10:03, Güncelleme: 28.06.2018 - 10:03
 

Tügva'dan Yaz Okulu

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Eskişehir İl Temsilciliği, yaz okulu düzenledi.TÜGVA İl Temsilciliğinden yapılan yazılı açıklamaya...

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Eskişehir İl Temsilciliği, yaz okulu düzenledi.TÜGVA İl Temsilciliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yaz okulu kapsamındaki kurslar, ortaokul, lise çağındaki kız ve erkek öğrencilerin ilgi ve becerilerine yönelik planlandı.Kız öğrenciler için, "ilmihal, siyer, tefsir, Kur'an-ı Kerim, Osmanlıca, el sanatları, tiyatro, tekvando, kickboks ve okçuluk" kursları planlanırken, erkek öğrenciler için "ilmihal, Kur'an-ı Kerim, tefsir, okçuluk, tiyatro ve futbol" kursları düzenlendi. Gezi ve kamp programları da yer alan yaz okulu, 2-28 Temmuz'da gerçekleşecek.TÜGVA İl Başkanı Fatih Sert, yaz okulunu, gençlerin tatillerini aktivitelerle dolu dolu geçirmeleri için hazırladıklarını belirterek, "Şuurlu bir gençliğin tohumlarını bu kurslarda atmayı hedefliyoruz. Gençlerin kaliteli vakit geçirerek unutulmaz dostluklar kurmalarını, ilerleyen yaşlarda geriye dönüp baktıklarında biriktirdikleri anıların yüzlerinde tatlı bir tebessüm oluşturmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.
ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Eskişehir İl Temsilciliği, yaz okulu düzenledi.TÜGVA İl Temsilciliğinden yapılan yazılı açıklamaya...

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Eskişehir İl Temsilciliği, yaz okulu düzenledi.

TÜGVA İl Temsilciliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yaz okulu kapsamındaki kurslar, ortaokul, lise çağındaki kız ve erkek öğrencilerin ilgi ve becerilerine yönelik planlandı.

Kız öğrenciler için, "ilmihal, siyer, tefsir, Kur'an-ı Kerim, Osmanlıca, el sanatları, tiyatro, tekvando, kickboks ve okçuluk" kursları planlanırken, erkek öğrenciler için "ilmihal, Kur'an-ı Kerim, tefsir, okçuluk, tiyatro ve futbol" kursları düzenlendi. Gezi ve kamp programları da yer alan yaz okulu, 2-28 Temmuz'da gerçekleşecek.

TÜGVA İl Başkanı Fatih Sert, yaz okulunu, gençlerin tatillerini aktivitelerle dolu dolu geçirmeleri için hazırladıklarını belirterek, "Şuurlu bir gençliğin tohumlarını bu kurslarda atmayı hedefliyoruz. Gençlerin kaliteli vakit geçirerek unutulmaz dostluklar kurmalarını, ilerleyen yaşlarda geriye dönüp baktıklarında biriktirdikleri anıların yüzlerinde tatlı bir tebessüm oluşturmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.