pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tügva'dan Vali Çakacak'a Ziyaret

27.07.2017 - 16:28, Güncelleme: 27.07.2017 - 16:28
 

Tügva'dan Vali Çakacak'a Ziyaret

0 0 1 185 1061 8 2 1244 14.0 Normal 0 false false false TR JA X-NONE ...

0 0 1 185 1061 8 2 1244 14.0 Normal 0 false false false TR JA X-NONE /* Style Definitions */table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:Calibri; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-ansi-language:TR;}ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Eskişehir Şube Başkanı FatihSert ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Özdemir Çakacak'ı makamında ziyaretetti.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Çakacak, geleceğin emanet edileceği gençlerin iyi bireğitim almalarına devlet olarak büyük önem verdiklerini aktardı.Daha güçlü bir Türkiye'yi geleceğin emanet edileceği gençlerin yaratacağını ifade eden Çakacak, şunları kaydetti:"Bu kapsamda gençler, iyi bir eğitim alarak geçmiştengelen kültür zenginliklerimize sahip çıkmalıdır. Gençlerinsık sık bir araya gelerek neler yapılabilir konusunda istişarelerde bulunması gerekiyor. Bu konuda TÜGVA önemli bir kuruluşlardan birisidir. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlar bunu hiçbir zaman başaramayacak."TÜGVA Eskişehir Şube Başkanı Sert ise, TÜGVA tarafından Eskişehir'de yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
0 0 1 185 1061 8 2 1244 14.0 Normal 0 false false false TR JA X-NONE ...
0 0 1 185 1061 8 2 1244 14.0 Normal 0 false false false TR JA X-NONE /* Style Definitions */table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:Calibri; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-ansi-language:TR;}

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Eskişehir Şube Başkanı FatihSert ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Özdemir Çakacak'ı makamında ziyaretetti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Çakacak, geleceğin emanet edileceği gençlerin iyi bireğitim almalarına devlet olarak büyük önem verdiklerini aktardı.

Daha güçlü bir Türkiye'yi geleceğin emanet edileceği gençlerin yaratacağını ifade eden Çakacak, şunları kaydetti:

"Bu kapsamda gençler, iyi bir eğitim alarak geçmiştengelen kültür zenginliklerimize sahip çıkmalıdır. Gençlerinsık sık bir araya gelerek neler yapılabilir konusunda istişarelerde bulunması gerekiyor. Bu konuda TÜGVA önemli bir kuruluşlardan birisidir. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlar bunu hiçbir zaman başaramayacak."

TÜGVA Eskişehir Şube Başkanı Sert ise, TÜGVA tarafından Eskişehir'de yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.