pendik escort bayan
ak

Tügva Ilgın Temsilciliğine Görevlendirme

21.07.2017 - 10:28, Güncelleme: 21.07.2017 - 10:28
 

Tügva Ilgın Temsilciliğine Görevlendirme

KONYA (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ilgın temsilciliğine Muhammet Fatih Taş getirildi.Temsilciliğine atanan Muhammet Fatih Taş, gazetecilere yaptığı...

KONYA (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ilgın temsilciliğine Muhammet Fatih Taş getirildi.Temsilciliğine atanan Muhammet Fatih Taş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye Gençlik Vakfı olarak amaçlarının milli ve manevi değerlerine bağlı, ülkesine sevdalı nesiller yetiştirmek olduğunu söyledi. TÜGVA'nın Türkiye genelinde sayısız eğitim, kültür, sosyal yardımlaşma ve sosyal sorumluluk projelerine imza attığına işaret eden Taş, Türkiye'nin en genç vakıflarından biri olduklarını belirtti.Taş, "Bizler, ideallerimizin ve ilkelerimizin iktidar olması için özveriyle çalışılması gerekliliği üzerine yetiştirildik. Bizlerin, yetişmesin de emeği olan, bizlere sürekli iyiliği telkin eden, insan kalabilmenin zaruriyeti anlatan büyüklerimiz, kökü ezelde, dalı edepte bir gençliğin yetişmesi için şahsıma Ilgın temsilciliğini emanet ettiler. Bende arkadaşlarımla beraber bu göreve layık olabilmek için çalışacağım." diye konuştu.
KONYA (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ilgın temsilciliğine Muhammet Fatih Taş getirildi.Temsilciliğine atanan Muhammet Fatih Taş, gazetecilere yaptığı...

KONYA (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ilgın temsilciliğine Muhammet Fatih Taş getirildi.

Temsilciliğine atanan Muhammet Fatih Taş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye Gençlik Vakfı olarak amaçlarının milli ve manevi değerlerine bağlı, ülkesine sevdalı nesiller yetiştirmek olduğunu söyledi.

TÜGVA'nın Türkiye genelinde sayısız eğitim, kültür, sosyal yardımlaşma ve sosyal sorumluluk projelerine imza attığına işaret eden Taş, Türkiye'nin en genç vakıflarından biri olduklarını belirtti.

Taş, "Bizler, ideallerimizin ve ilkelerimizin iktidar olması için özveriyle çalışılması gerekliliği üzerine yetiştirildik. Bizlerin, yetişmesin de emeği olan, bizlere sürekli iyiliği telkin eden, insan kalabilmenin zaruriyeti anlatan büyüklerimiz, kökü ezelde, dalı edepte bir gençliğin yetişmesi için şahsıma Ilgın temsilciliğini emanet ettiler. Bende arkadaşlarımla beraber bu göreve layık olabilmek için çalışacağım." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.