pendik escort bayan
ak

Tüfekci Ve Özdemir, Ilgın’ı Ziyaret Etti

23.03.2018 - 11:48, Güncelleme: 23.03.2018 - 11:48
 

Tüfekci Ve Özdemir, Ilgın’ı Ziyaret Etti

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir ve Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Ilgın'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.Tüfekci...

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir ve Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Ilgın'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.Tüfekci ve Özdemir ilk olarak Dr. Vefa Tanır Ilgın Devlet Hastanesi’nde personeli ziyaret etti. Ardından Ticaret Borsası Fen Lisesi’ne geçen Tüfekci ve Özdemir burada okul bahçesine ağaç dikti.Ilgın Belediyesi Osmanlı Meydan Projesi’nin uygulanacağı alana giden Tüfekçi ve Özdemir incelemelerde bulundu.Tüfekci burada yaptığı konuşmada ağaçlandırmaya katkı amacıyla ücretsiz fidan dağıtıldığını söyledi.Türkiye’nin her yerinde camilere, yol kenarlarına, belediyelere ve vatandaşlara fidan verildiğini ifade eden Tüfekci, şunları kaydetti:"Ilgın’da da gelir getirici ceviz ve badem gibi fidanlara müthiş bir ilgi alaka var. Buda bizi çok sevindiriyor. Halkımız üretmek istiyor. Bugün 10 bin fidan dağıtıyoruz. Ülkemizde 16 yılda 4 milyarın üzerinde fidanı toprakla buluşturduk. 2023 hedefimiz ise dünyadaki nüfus sayısınca yani 7 milyar civarında fidanı toprakla buluşturarak Türkiye’yi daha yeşil ve yaşanabilir şekle kavuşturmak istiyoruz.” Daha sonra Tüfekci, Özdemir ve Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, ilçe meydanında vatandaşlara fidan dağıttı.
KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir ve Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Ilgın'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.Tüfekci...

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir ve Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Ilgın'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Tüfekci ve Özdemir ilk olarak Dr. Vefa Tanır Ilgın Devlet Hastanesi’nde personeli ziyaret etti. Ardından Ticaret Borsası Fen Lisesi’ne geçen Tüfekci ve Özdemir burada okul bahçesine ağaç dikti.

Ilgın Belediyesi Osmanlı Meydan Projesi’nin uygulanacağı alana giden Tüfekçi ve Özdemir incelemelerde bulundu.

Tüfekci burada yaptığı konuşmada ağaçlandırmaya katkı amacıyla ücretsiz fidan dağıtıldığını söyledi.

Türkiye’nin her yerinde camilere, yol kenarlarına, belediyelere ve vatandaşlara fidan verildiğini ifade eden Tüfekci, şunları kaydetti:

"Ilgın’da da gelir getirici ceviz ve badem gibi fidanlara müthiş bir ilgi alaka var. Buda bizi çok sevindiriyor. Halkımız üretmek istiyor. Bugün 10 bin fidan dağıtıyoruz. Ülkemizde 16 yılda 4 milyarın üzerinde fidanı toprakla buluşturduk. 2023 hedefimiz ise dünyadaki nüfus sayısınca yani 7 milyar civarında fidanı toprakla buluşturarak Türkiye’yi daha yeşil ve yaşanabilir şekle kavuşturmak istiyoruz.”

Daha sonra Tüfekci, Özdemir ve Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, ilçe meydanında vatandaşlara fidan dağıttı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.