pendik escort bayan
ak

Tübitak Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması

29.03.2018 - 13:28, Güncelleme: 29.03.2018 - 13:28
 

Tübitak Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması

Kayseri bölgesinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi- ERÜ Rektörü Prof. Dr. Güven:- "Türkiye 80 milyona yaklaşan nüfusu ile büyük bir ülke. Daha fazla bilim insanına, daha fazla projeye ihtiyaç var"

KAYSERİ (AA) - TÜBİTAK 2018 yılı Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Kayseri bölgesinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesi Konferans Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde konuşan Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Muhammed Güven, büyük Türkiye hayalinin gençlerin emeğiyle gerçekleşeceğini söyledi.Gençlerin daha fazla proje yapması gerektiğini belirten Rektör Güven, "Türkiye 80 milyona yaklaşan nüfusu ile büyük bir ülke. Daha fazla bilim insanına, daha fazla projeye ihtiyaç var. Çok özgün projeler var. Öğrenciler yaptıkları projelere çok hakimler." diye konuştu.TÜBİTAK Kayseri Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Sebahattin Ünalan ise, 8 alanda 29 projenin ödül alacağını aktardı.Öğrencilerin proje üretmek için teşvik edilmesi ve desteklenmesinin gerektiğini vurgulayan Ünalan, yapılacak projelerle ülke geleceğine katkı sağlanacağını kaydetti.İl Milli Eğitim Müdür Vekili Sezai Çamdalı da, yarışmaların temel amacının öğrencileri erken yaşta bilimsel düşünceye yönlendirmek olduğunu ifade etti.Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Kayseri bölgesinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi- ERÜ Rektörü Prof. Dr. Güven:- "Türkiye 80 milyona yaklaşan nüfusu ile büyük bir ülke. Daha fazla bilim insanına, daha fazla projeye ihtiyaç var"

KAYSERİ (AA) - TÜBİTAK 2018 yılı Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Kayseri bölgesinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesi Konferans Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde konuşan Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Muhammed Güven, büyük Türkiye hayalinin gençlerin emeğiyle gerçekleşeceğini söyledi.

Gençlerin daha fazla proje yapması gerektiğini belirten Rektör Güven, "Türkiye 80 milyona yaklaşan nüfusu ile büyük bir ülke. Daha fazla bilim insanına, daha fazla projeye ihtiyaç var. Çok özgün projeler var. Öğrenciler yaptıkları projelere çok hakimler." diye konuştu.

TÜBİTAK Kayseri Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Sebahattin Ünalan ise, 8 alanda 29 projenin ödül alacağını aktardı.

Öğrencilerin proje üretmek için teşvik edilmesi ve desteklenmesinin gerektiğini vurgulayan Ünalan, yapılacak projelerle ülke geleceğine katkı sağlanacağını kaydetti.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Sezai Çamdalı da, yarışmaların temel amacının öğrencileri erken yaşta bilimsel düşünceye yönlendirmek olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.