pendik escort bayan
ak

Tsyd Eskişehir Şubesi'nden Aksoy'a Ziyaret

14.03.2018 - 11:23, Güncelleme: 14.03.2018 - 11:23
 

Tsyd Eskişehir Şubesi'nden Aksoy'a Ziyaret

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Eskişehir Şubesi Başkanı Sadi Seda ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl...

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Eskişehir Şubesi Başkanı Sadi Seda ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti.Seda, ziyaretinde, TSYD Eskişehir Şubesi'nin kentte spor muhabirleri için hizmet vererek bir eksikliği gidereceğini belirterek, Aksoy'a şubelerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.Aksoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Konuşmaların ardından Seda, Aksoy'a plaket verdi.
ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Eskişehir Şubesi Başkanı Sadi Seda ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl...

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Eskişehir Şubesi Başkanı Sadi Seda ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Seda, ziyaretinde, TSYD Eskişehir Şubesi'nin kentte spor muhabirleri için hizmet vererek bir eksikliği gidereceğini belirterek, Aksoy'a şubelerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Aksoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konuşmaların ardından Seda, Aksoy'a plaket verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.