pendik escort bayan
ak

Tsyd Ankara Şubesi'nden Vali Topaca'ya Ziyaret

12.04.2018 - 10:18, Güncelleme: 12.04.2018 - 10:18
 

Tsyd Ankara Şubesi'nden Vali Topaca'ya Ziyaret

ANKARA (AA) - TSYD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu, Ankara Valisi Ercan Topaca'yı ziyaret etti.Vali Topaca'nın makamında gerçekleşen ziyarete, Ankara şubesi...

ANKARA (AA) - TSYD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu, Ankara Valisi Ercan Topaca'yı ziyaret etti.Vali Topaca'nın makamında gerçekleşen ziyarete, Ankara şubesi başkanı Alper Bakırcıgil, başkan yardımcısı Hüseyin Doğru, şube sekreteri Metiner Erdem, mali sayman Altan Altun ve yönetim kurulu Üyesi Cem Çınar katıldı.Ziyarette, başkent sporunun gelişmesine ve tesisleşmeye yönelik ortak çalışmalar ele alındı. Dernek ve valilik arasındaki iş birliğinin arttırılması yönünde daha fazla çalışmaların ortaya konulması ve bu konuda gayret gösterilmesi gerektiği vurgulandı.Ankara Valisi Ercan Topaca, ziyarette tesisleşme ve gençlerin kötü alışkanlıklardan korunmasına yönelik kent genelinde çalışmaların yürütüldüğünü ifade etti.
ANKARA (AA) - TSYD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu, Ankara Valisi Ercan Topaca'yı ziyaret etti.Vali Topaca'nın makamında gerçekleşen ziyarete, Ankara şubesi...

ANKARA (AA) - TSYD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu, Ankara Valisi Ercan Topaca'yı ziyaret etti.

Vali Topaca'nın makamında gerçekleşen ziyarete, Ankara şubesi başkanı Alper Bakırcıgil, başkan yardımcısı Hüseyin Doğru, şube sekreteri Metiner Erdem, mali sayman Altan Altun ve yönetim kurulu Üyesi Cem Çınar katıldı.

Ziyarette, başkent sporunun gelişmesine ve tesisleşmeye yönelik ortak çalışmalar ele alındı. Dernek ve valilik arasındaki iş birliğinin arttırılması yönünde daha fazla çalışmaların ortaya konulması ve bu konuda gayret gösterilmesi gerektiği vurgulandı.

Ankara Valisi Ercan Topaca, ziyarette tesisleşme ve gençlerin kötü alışkanlıklardan korunmasına yönelik kent genelinde çalışmaların yürütüldüğünü ifade etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.