pendik escort bayan
ak

Tsyd Ankara Şubesi Futbol Turnuvası

28.07.2017 - 14:33, Güncelleme: 28.07.2017 - 14:33
 

Tsyd Ankara Şubesi Futbol Turnuvası

- Turnuva, 4-5 Ağustos tarihlerinde Osmanlıspor, Gençlerbirliği, Evkur Yeni Malatyaspor ve Kardemir Karabükspor'un katılımıyla düzenlenecek

ANKARA (AA) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Futbol Turnuvası, 4-5 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek.TSYD Ankara Şubesinden yapılan açıklamaya göre, geleneksel dörtlü futbol turnuvasına Osmanlıspor, Gençlerbirliği, Evkur Yeni Malatyaspor ve Kardemir Karabükspor katılacak.Turnuvanın kura çekimi ve protokol imza töreni 31 Temmuz Pazartesi günü TSYD Ankara Şubesi lokalinde yapılacak.
- Turnuva, 4-5 Ağustos tarihlerinde Osmanlıspor, Gençlerbirliği, Evkur Yeni Malatyaspor ve Kardemir Karabükspor'un katılımıyla düzenlenecek


ANKARA (AA) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Futbol Turnuvası, 4-5 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek.

TSYD Ankara Şubesinden yapılan açıklamaya göre, geleneksel dörtlü futbol turnuvasına Osmanlıspor, Gençlerbirliği, Evkur Yeni Malatyaspor ve Kardemir Karabükspor katılacak.

Turnuvanın kura çekimi ve protokol imza töreni 31 Temmuz Pazartesi günü TSYD Ankara Şubesi lokalinde yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.