pendik escort bayan
ak

Tso Üyeleri Suşehri'nde İftarda Buluştu

15.05.2019 - 12:18, Güncelleme: 15.05.2019 - 12:18
 

Tso Üyeleri Suşehri'nde İftarda Buluştu

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetim kurulu üyeleri, Kelkit vadisinde iftar programında biraya geldi.İlçede bulunan bir otelde düzenlenen...

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetim kurulu üyeleri, Kelkit vadisinde iftar programında biraya geldi.İlçede bulunan bir otelde düzenlenen iftar programında konuşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olan bir dönemden geçtiğini söyledi.Odanın faaliyetleri hakkında bilgi veren Eken, "Ülkemizde ekonomik bir kriz var. İnşallah bu krizi de atlatacağız. Sivas'ın ekonomik alanda gelişmesi için var gücümüzle çalışmalarımız devam ediyor. Ben yok, biz yapıyoruz fikriyle hareket ederek çalışmalıyız. Bizler, ilimizde valimizle, ilçelerimizde kaymakamlarımızla, belediye başkanlarımızla, bürokratlarımızla ve siyasilerimizle Sivas'ın ileriye gitmesi için yemin ettik." dedi.Programa, İlçe Kaymakam Vekili Çağlar Partal, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Suşehri Ticaret Odası Temsilcisi İlyas Koçali ve davetliler katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetim kurulu üyeleri, Kelkit vadisinde iftar programında biraya geldi.İlçede bulunan bir otelde düzenlenen...

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetim kurulu üyeleri, Kelkit vadisinde iftar programında biraya geldi.

İlçede bulunan bir otelde düzenlenen iftar programında konuşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olan bir dönemden geçtiğini söyledi.

Odanın faaliyetleri hakkında bilgi veren Eken, "Ülkemizde ekonomik bir kriz var. İnşallah bu krizi de atlatacağız. Sivas'ın ekonomik alanda gelişmesi için var gücümüzle çalışmalarımız devam ediyor. Ben yok, biz yapıyoruz fikriyle hareket ederek çalışmalıyız. Bizler, ilimizde valimizle, ilçelerimizde kaymakamlarımızla, belediye başkanlarımızla, bürokratlarımızla ve siyasilerimizle Sivas'ın ileriye gitmesi için yemin ettik." dedi.

Programa, İlçe Kaymakam Vekili Çağlar Partal, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Suşehri Ticaret Odası Temsilcisi İlyas Koçali ve davetliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.