pendik escort bayan
ak

Tso Başkanı Eken Belediye Başkanı Yüksel'i Ziyaret Etti

15.05.2019 - 12:58, Güncelleme: 15.05.2019 - 12:58
 

Tso Başkanı Eken Belediye Başkanı Yüksel'i Ziyaret Etti

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mustafa Eken, Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'i ziyaret etti. İlçe ziyaretleri kapsamında...

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mustafa Eken, Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'i ziyaret etti. İlçe ziyaretleri kapsamında Suşehri'ne gelen TSO Başkanı Eken, Belediye Başkanı Yüksel'i makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında görüş alış verişinde bulundu.TSO'nun Sivas'ın 3 ilçesinde temsilciliği bulunduğunu belirten Eken, "Bu ilçelerden biri Suşehri. Ekip arkadaşlarımız ile birlikte güzel işlere imza atmaya çalışıyoruz. Odamıza kayıtlı olan şirketler, oda kayıt belgelerini artık internet ortamından alıyor." dedi.Belediye Başkanı Yüksel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Eken ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mustafa Eken, Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'i ziyaret etti. İlçe ziyaretleri kapsamında...

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mustafa Eken, Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'i ziyaret etti.

İlçe ziyaretleri kapsamında Suşehri'ne gelen TSO Başkanı Eken, Belediye Başkanı Yüksel'i makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında görüş alış verişinde bulundu.

TSO'nun Sivas'ın 3 ilçesinde temsilciliği bulunduğunu belirten Eken, "Bu ilçelerden biri Suşehri. Ekip arkadaşlarımız ile birlikte güzel işlere imza atmaya çalışıyoruz. Odamıza kayıtlı olan şirketler, oda kayıt belgelerini artık internet ortamından alıyor." dedi.

Belediye Başkanı Yüksel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Eken ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.