pendik escort bayan
ak

Trt Genel Müdür Yardımcısı Kaya, Milletvekilliği Adaylığı İçin İstifa Etti

26.04.2018 - 13:38, Güncelleme: 26.04.2018 - 13:38
 

Trt Genel Müdür Yardımcısı Kaya, Milletvekilliği Adaylığı İçin İstifa Etti

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Radyo ve Televizyon (TRT) Genel Müdür Yardımcısı Fethi Fahri Kaya, milletvekili adaylığı için görevinden istifa etti. Milli...

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Radyo ve Televizyon (TRT) Genel Müdür Yardımcısı Fethi Fahri Kaya, milletvekili adaylığı için görevinden istifa etti. Milli Eğitim Bakanlığı'nda uzun yıllar yöneticilik yapan, bir süredir de TRT’de genel müdür yardımcısı olarak çalışan Kaya, görevinden ayrıldı. AK Parti'den Eskişehir milletvekili aday adayı olacak Kaya’nın seçim çalışmalarına yakında başlayacağı bildirildi.Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde 1970 yılında dünyaya gelen Kaya, 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu. 1996-2015 yılları arasında öğretmen, idarecilik ve il milli eğitim müdür yardımcılığı gibi çeşitli görevlerde bulunan Kaya, 2015-2017'de Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünde Merkez Atama Daire Başkanı olarak çalışırken bir dönem Genel Müdür Vekilliği de yaptı. 2017 yılının başında TRT Genel Müdür Yardımcılığına atanan Kaya, evli ve 3 çocuk babası.
ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Radyo ve Televizyon (TRT) Genel Müdür Yardımcısı Fethi Fahri Kaya, milletvekili adaylığı için görevinden istifa etti. Milli...

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Radyo ve Televizyon (TRT) Genel Müdür Yardımcısı Fethi Fahri Kaya, milletvekili adaylığı için görevinden istifa etti.

Milli Eğitim Bakanlığı'nda uzun yıllar yöneticilik yapan, bir süredir de TRT’de genel müdür yardımcısı olarak çalışan Kaya, görevinden ayrıldı.

AK Parti'den Eskişehir milletvekili aday adayı olacak Kaya’nın seçim çalışmalarına yakında başlayacağı bildirildi.

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde 1970 yılında dünyaya gelen Kaya, 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu. 1996-2015 yılları arasında öğretmen, idarecilik ve il milli eğitim müdür yardımcılığı gibi çeşitli görevlerde bulunan Kaya, 2015-2017'de Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünde Merkez Atama Daire Başkanı olarak çalışırken bir dönem Genel Müdür Vekilliği de yaptı. 2017 yılının başında TRT Genel Müdür Yardımcılığına atanan Kaya, evli ve 3 çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.