pendik escort bayan
ak

Tren İstasyonunun Bekçisi Ölü Bulundu

07.10.2017 - 08:08, Güncelleme: 07.10.2017 - 08:08
 

Tren İstasyonunun Bekçisi Ölü Bulundu

Başkentte yapımı süren Mamak tren istasyonunda merdiven boşluğunda cesedi bulunan gece bekçisinin ölüm nedeni araştırılıyor

ANKARA (AA) - Ankara'da inşaatına devam edilen Mamak tren istasyonunda görevli gece bekçisi ölü bulundu.Alınan bilgiye göre, Mamak ilçesinde yapımı süren tren istasyonunda gece bekçisi olarak çalışan Sadettin Ö, şantiye alanında devriye gezmek için kulübesinden ayrıldı. Sadettin Ö. şantiye alanından dönmeyince, başka bir istasyondaki gece bekçisi ve diğer işçiler merak edip onu aramaya çıktı.Bir süre sonra işçiler, Sadettin Ö'nün istasyonun üst kısmında yaklaşık 3 metre yüksekliğindeki merdiven boşluğunda hareketsiz yattığını fark ederek polis ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi.Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Sadettin Ö'nün hayatını kaybettiğini belirledi.Bekçinin ölüm nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.
Başkentte yapımı süren Mamak tren istasyonunda merdiven boşluğunda cesedi bulunan gece bekçisinin ölüm nedeni araştırılıyor

ANKARA (AA) - Ankara'da inşaatına devam edilen Mamak tren istasyonunda görevli gece bekçisi ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, Mamak ilçesinde yapımı süren tren istasyonunda gece bekçisi olarak çalışan Sadettin Ö, şantiye alanında devriye gezmek için kulübesinden ayrıldı.

Sadettin Ö. şantiye alanından dönmeyince, başka bir istasyondaki gece bekçisi ve diğer işçiler merak edip onu aramaya çıktı.

Bir süre sonra işçiler, Sadettin Ö'nün istasyonun üst kısmında yaklaşık 3 metre yüksekliğindeki merdiven boşluğunda hareketsiz yattığını fark ederek polis ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Sadettin Ö'nün hayatını kaybettiğini belirledi.

Bekçinin ölüm nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.