pendik escort bayan
ak

Tredaş'tan Başarılı Eğitimci Ve Kursiyerlere Ödül

Spor 18.01.2018 - 14:28, Güncelleme: 18.01.2018 - 14:28
 

Tredaş'tan Başarılı Eğitimci Ve Kursiyerlere Ödül

İSTANBUL (AA) - Trakya Elektik Dağıtım AŞ tarafından (TREDAŞ), şirketin Lüleburgaz'daki “Teknik Eğitim Merkezinde” geçen yıl boyunca gerçekleştirilen...

İSTANBUL (AA) - Trakya Elektik Dağıtım AŞ tarafından (TREDAŞ), şirketin Lüleburgaz'daki “Teknik Eğitim Merkezinde” geçen yıl boyunca gerçekleştirilen eğitimlerde başarılı olan kursiyer ve eğitimcilerin ödüllendirdiği bildirildi. Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, düzenlenen ödül töreninde TREDAŞ yetkilileri tarafından Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ bölgelerinde çalışan 16 eğitimciye ve eğitimini birincilikle tamamlayan 17 çalışana plaket verildi. Şirket içi eğitimlerde, saha çalışanlarına teorik ve teknik bilgilerin yanı sıra, alanda karşılaşılan sorunların pratik çözüm yolları anlatıldı.
İSTANBUL (AA) - Trakya Elektik Dağıtım AŞ tarafından (TREDAŞ), şirketin Lüleburgaz'daki “Teknik Eğitim Merkezinde” geçen yıl boyunca gerçekleştirilen...

İSTANBUL (AA) - Trakya Elektik Dağıtım AŞ tarafından (TREDAŞ), şirketin Lüleburgaz'daki “Teknik Eğitim Merkezinde” geçen yıl boyunca gerçekleştirilen eğitimlerde başarılı olan kursiyer ve eğitimcilerin ödüllendirdiği bildirildi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, düzenlenen ödül töreninde TREDAŞ yetkilileri tarafından Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ bölgelerinde çalışan 16 eğitimciye ve eğitimini birincilikle tamamlayan 17 çalışana plaket verildi.

Şirket içi eğitimlerde, saha çalışanlarına teorik ve teknik bilgilerin yanı sıra, alanda karşılaşılan sorunların pratik çözüm yolları anlatıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.