pendik escort bayan
ak

Tredaş Çalışma Saatlerini Yeniden Düzenledi

Spor 23.10.2017 - 13:13, Güncelleme: 23.10.2017 - 13:13
 

Tredaş Çalışma Saatlerini Yeniden Düzenledi

İSTANBUL (AA) - Trakya Elektrik Dağıtım AŞ (TREDAŞ), çalışan memnuniyetini artırmak için çalışma saatlerini yeniden düzenledi.Şirketin açıklamasıan...

İSTANBUL (AA) - Trakya Elektrik Dağıtım AŞ (TREDAŞ), çalışan memnuniyetini artırmak için çalışma saatlerini yeniden düzenledi.Şirketin açıklamasıan göre, çalışan memnuniyetini her zaman önemseyen TREDAŞ, "İşimde de evimdeyim" sloganıyla çalışanların daha mutlu ve daha verimli çalışmaları için çalışmalarını sürdürüyor. Şirket, bu kapsamda iş yaşamı ve özel yaşam dengesini kurabilmek amacıyla yürüttüğü insan kaynakları politikaları gereğince çalışma saatlerini değiştirdi.TREDAŞ'ın Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da bulunan Genel Müdürlük ve tüm işletmelerinde 08.30-18:30 olan çalışma saatleri, 1 Kasım'dan itibaren 08.30-18.00 olarak yeniden düzenlendi.
İSTANBUL (AA) - Trakya Elektrik Dağıtım AŞ (TREDAŞ), çalışan memnuniyetini artırmak için çalışma saatlerini yeniden düzenledi.Şirketin açıklamasıan...

İSTANBUL (AA) - Trakya Elektrik Dağıtım AŞ (TREDAŞ), çalışan memnuniyetini artırmak için çalışma saatlerini yeniden düzenledi.

Şirketin açıklamasıan göre, çalışan memnuniyetini her zaman önemseyen TREDAŞ, "İşimde de evimdeyim" sloganıyla çalışanların daha mutlu ve daha verimli çalışmaları için çalışmalarını sürdürüyor. Şirket, bu kapsamda iş yaşamı ve özel yaşam dengesini kurabilmek amacıyla yürüttüğü insan kaynakları politikaları gereğince çalışma saatlerini değiştirdi.

TREDAŞ'ın Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da bulunan Genel Müdürlük ve tüm işletmelerinde 08.30-18:30 olan çalışma saatleri, 1 Kasım'dan itibaren 08.30-18.00 olarak yeniden düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.