pendik escort bayan
ak

Travel Turkey İzmir Fuarı

Siyaset 09.12.2017 - 15:23, Güncelleme: 09.12.2017 - 15:23
 

Travel Turkey İzmir Fuarı

KIRŞEHİR (AA) - Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi devam ediyor.Bu yıl 11. kez düzenlenen fuarda, Kırşehir bölgesinin tanıtımının yapıldığı...

KIRŞEHİR (AA) - Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi devam ediyor.Bu yıl 11. kez düzenlenen fuarda, Kırşehir bölgesinin tanıtımının yapıldığı stant açıldı.Kırşehir standına yerli ve yabancı çok sayıda ziyaretçi ilgi gösterdi.Fuar hakkında AA muhabirine bilgi veren İl Kültür ve Turizm Müdürü Yıldız Eraslan, Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Fuarı'nın her kesimden yerli ve yabancı turist için önemli olduğunu söyledi.Kırşehir'in sahip olduğu tarihi ve kültürel zenginliklerin kurulan stantlarda anlatıldığını dile getiren Eraslan, şunları söyledi:"Yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan tüm tüketicilere sunmak üzere İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak İzmir Travel Turkey Fuarı'nda yerimizi aldık. 2017 yılı içinde katıldığımız 6. fuar oldu. Önceki yıllarda yalnızca EMITT'e katılım sağlanırken 2017 yılı içinde 6 ayrı fuara katılarak Kırşehirimizi sahip olduğu tarihi ve kültürel değerlerle her bölgede tanıtmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önceki yıllarda göre katılım sağladığımız fuarlar ile yeni bir rekora imza atmış olduk. Kırşehir'i her platformda tanıtmak üzere elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz."
KIRŞEHİR (AA) - Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi devam ediyor.Bu yıl 11. kez düzenlenen fuarda, Kırşehir bölgesinin tanıtımının yapıldığı...

KIRŞEHİR (AA) - Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi devam ediyor.

Bu yıl 11. kez düzenlenen fuarda, Kırşehir bölgesinin tanıtımının yapıldığı stant açıldı.

Kırşehir standına yerli ve yabancı çok sayıda ziyaretçi ilgi gösterdi.

Fuar hakkında AA muhabirine bilgi veren İl Kültür ve Turizm Müdürü Yıldız Eraslan, Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Fuarı'nın her kesimden yerli ve yabancı turist için önemli olduğunu söyledi.

Kırşehir'in sahip olduğu tarihi ve kültürel zenginliklerin kurulan stantlarda anlatıldığını dile getiren Eraslan, şunları söyledi:

"Yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan tüm tüketicilere sunmak üzere İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak İzmir Travel Turkey Fuarı'nda yerimizi aldık. 2017 yılı içinde katıldığımız 6. fuar oldu.

Önceki yıllarda yalnızca EMITT'e katılım sağlanırken 2017 yılı içinde 6 ayrı fuara katılarak Kırşehirimizi sahip olduğu tarihi ve kültürel değerlerle her bölgede tanıtmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önceki yıllarda göre katılım sağladığımız fuarlar ile yeni bir rekora imza atmış olduk. Kırşehir'i her platformda tanıtmak üzere elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.