pendik escort bayan
ak

Trafikte Sopalı Kavga

20.05.2017 - 14:13, Güncelleme: 20.05.2017 - 14:13
 

Trafikte Sopalı Kavga

Konya'da iki kişinin trafikte tartıştıkları sürücüye sopalı saldırısı, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi

KONYA (AA) - Konya'da iki kişinin trafikte tartıştıkları sürücüye sopalı saldırısı, cep telefonu kamerasına yansıdı.Merkez Selçuklu ilçesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi'nde, araçlarıyla seyir halinde olan iki sürücü arasında tartışma çıktı.Kavgaya dönüşen olayda, araçlarından inen iki kişi, ellerindeki sopalarla diğer aracın sürücüsüne saldırdı. Defalarca hem sürücüye, hem de araca vuran saldırganlar, kendilerine engel olmaya çalışan kişileri de tehdit etti. Saldırganlar, olay yerinden kaçtı.Yaşananlar, çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedildi.
Konya'da iki kişinin trafikte tartıştıkları sürücüye sopalı saldırısı, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi

KONYA (AA) - Konya'da iki kişinin trafikte tartıştıkları sürücüye sopalı saldırısı, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Merkez Selçuklu ilçesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi'nde, araçlarıyla seyir halinde olan iki sürücü arasında tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen olayda, araçlarından inen iki kişi, ellerindeki sopalarla diğer aracın sürücüsüne saldırdı.

Defalarca hem sürücüye, hem de araca vuran saldırganlar, kendilerine engel olmaya çalışan kişileri de tehdit etti. Saldırganlar, olay yerinden kaçtı.

Yaşananlar, çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.