pendik escort bayan
ak

Trafikte Kayan Sürüşe Ceza

12.11.2018 - 13:53, Güncelleme: 12.11.2018 - 13:53
 

Trafikte Kayan Sürüşe Ceza

Beyşehir'de aracı "drift" olarak adlandırılan, yolda sürüklenir tarzda kullandığı, aynı zamanda sürücü belgesi olmadığı tespit edilen kişiye 7 bin 28 lira ceza uygulandı

KONYA (AA) - Beyşehir'de trafiğe açık yolda, aracı "drift" olarak adlandırılan, yolda sürüklenir tarzda kullandığı, aynı zamanda sürücü belgesi olmadığı tespit edilen kişiye 7 bin 28 lira ceza yazıldı. Edinilen bilgiye göre, 42 BCZ 79 plakalı otomobilin Ali Akkanat Bulvarı'nda "drift" olarak tanımlanan kayan sürüş yaptığı tespit eden polis ekipleri aracı durdurdu. Aracı kullanan M.S'nin sürücü belgesinin de olmadığını tespit eden polis, M.S'ye trafik güvenliğini tehlikeye sokmaktan 5 bin 10 lira, ehliyetsiz olarak araç kullanmaktan da 2 bin 18 lira idari para cezası uyguladı.Otomobili 2 ay süreyle trafikten men eden polis, ayrıca otomobilin ruhsat sahibine de ehliyetsiz kişiye araç vermekten 2 bin 18 lira ceza yazdı. Trafikten men edilen otomobil, bir çekiciyle yediemine teslim edildi.
Beyşehir'de aracı "drift" olarak adlandırılan, yolda sürüklenir tarzda kullandığı, aynı zamanda sürücü belgesi olmadığı tespit edilen kişiye 7 bin 28 lira ceza uygulandı

KONYA (AA) - Beyşehir'de trafiğe açık yolda, aracı "drift" olarak adlandırılan, yolda sürüklenir tarzda kullandığı, aynı zamanda sürücü belgesi olmadığı tespit edilen kişiye 7 bin 28 lira ceza yazıldı.

Edinilen bilgiye göre, 42 BCZ 79 plakalı otomobilin Ali Akkanat Bulvarı'nda "drift" olarak tanımlanan kayan sürüş yaptığı tespit eden polis ekipleri aracı durdurdu.

Aracı kullanan M.S'nin sürücü belgesinin de olmadığını tespit eden polis, M.S'ye trafik güvenliğini tehlikeye sokmaktan 5 bin 10 lira, ehliyetsiz olarak araç kullanmaktan da 2 bin 18 lira idari para cezası uyguladı.

Otomobili 2 ay süreyle trafikten men eden polis, ayrıca otomobilin ruhsat sahibine de ehliyetsiz kişiye araç vermekten 2 bin 18 lira ceza yazdı.

Trafikten men edilen otomobil, bir çekiciyle yediemine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.