pendik escort bayan
ak

Trafikte Hamile Doktora Silahlı Saldırı

11.05.2017 - 15:13, Güncelleme: 11.05.2017 - 15:13
 

Trafikte Hamile Doktora Silahlı Saldırı

Konya'da aracına çarpan kişilerin silahlı saldırısına uğrayan 2 aylık hamile doktor yaralandı- Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı

KONYA (AA) - Konya'da iki aylık hamile doktor, aracına çarpan kişilerin silahlı saldırısı sonucu yaralandı.İsmail U. yönetimindeki 42 EM 226 plakalı hafif ticari araç, merkez Selçuklu ilçesi Beşyol kavşağında trafik ışıklarında bekleyen aile sağlık merkezinde uzman doktor olan Aliye Avcı (35) idaresindeki 42 FGE 36 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kaza sonrası aracından inen İsmail U. ile yanındaki Hasan Ç, aracını daha ileride durdurmadığı gerekçesiyle Avcı'ya tepki gösterdi.İki aylık hamile olduğu belirtilen Avcı, otomobilini tekmeleyen saldırganlardan korunmak için kapılarını kilitlediği aracından inmedi. Bu sırada şüphelilerden birinin yanında taşıdığı silahla ateş etmesi sonucu Avcı sırtından yaralandı.Avcı, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.Eşinin de aynı hastanede doktor olduğu öğrenilen Avcı'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.Şüphelileri gözaltına alan polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Konya'da aracına çarpan kişilerin silahlı saldırısına uğrayan 2 aylık hamile doktor yaralandı- Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı

KONYA (AA) - Konya'da iki aylık hamile doktor, aracına çarpan kişilerin silahlı saldırısı sonucu yaralandı.

İsmail U. yönetimindeki 42 EM 226 plakalı hafif ticari araç, merkez Selçuklu ilçesi Beşyol kavşağında trafik ışıklarında bekleyen aile sağlık merkezinde uzman doktor olan Aliye Avcı (35) idaresindeki 42 FGE 36 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Kaza sonrası aracından inen İsmail U. ile yanındaki Hasan Ç, aracını daha ileride durdurmadığı gerekçesiyle Avcı'ya tepki gösterdi.

İki aylık hamile olduğu belirtilen Avcı, otomobilini tekmeleyen saldırganlardan korunmak için kapılarını kilitlediği aracından inmedi.

Bu sırada şüphelilerden birinin yanında taşıdığı silahla ateş etmesi sonucu Avcı sırtından yaralandı.

Avcı, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Eşinin de aynı hastanede doktor olduğu öğrenilen Avcı'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Şüphelileri gözaltına alan polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.