pendik escort bayan
ak

Trafik Kazasında Yaşamını Yitiren Dekan Anıldı

01.08.2017 - 16:33, Güncelleme: 01.08.2017 - 16:33
 

Trafik Kazasında Yaşamını Yitiren Dekan Anıldı

Sivas'ta geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezgin için Sinop Üniversitesinde anma töreni düzenlendi - Törende Rektör Prof. Dr. Dalgın ile Sezgin'in çalışma arkadaşları ve öğrencileri gözyaşlarına hakim olam

SİNOP (AA) - Sivas'ta geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Sezgin anıldı. Su Ürünleri Fakültesi binası bahçesinde düzenlenen anma programına Sinop Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgın, Sezgin'in çalışma arkadaşları, üniversite idari personeli ve öğrenciler katıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan törende Sezgin ve aynı kazada hayatını kaybeden 7 yaşındaki oğlu Asrın Sezgin için dua edildi. Rektör Prof. Dr. Dalgın, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin çok önemli bir bilim adamını kaybettiğini söyledi. Üniversite camiası olarak derin bir üzüntü duyduklarını ifade eden Dalgın, "Ben bir kardeşimi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Kendimi öz kardeşimi kaybetmiş gibi hissediyorum. Bu da hocamızın bizim için ne kadar değerli bir insan olduğunu gösteriyor. Yaz mevsiminde olmamıza karşın Sinop'taki birçok arkadaşımız Malatya'daki cenazeye katıldılar. Hepsinden Allah razı olsun. Tabii hocamızın ailesi de bundan son derece memnun oldular. Allah kendisine ve değerli oğluna rahmet eylesin." diye konuştu. Dalgın, konuşması sırasında gözyaşlarına hakim olamazken Sezgin'in ailesine başsağlığı dileğinde bulundu. Bu arada törende konuşan Sezgin'in çalışma arkadaşları ve öğrencileri de gözyaşlarını tutamadı. Ailesini ziyaret etmek üzere otomobiliyle Malatya'ya giden Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Sezgin, Sivas-Ankara karayolunun Direkli-Bedirli kavşağında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirmişti. Kazada Sezgin'in eşi ve çocuğu da yaralanmıştı. Sezgin'in 7 yaşındaki oğlu Asrın Sezgin de kazadan bir gün sonra tedavi gördüğü Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti.
Sivas'ta geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezgin için Sinop Üniversitesinde anma töreni düzenlendi - Törende Rektör Prof. Dr. Dalgın ile Sezgin'in çalışma arkadaşları ve öğrencileri gözyaşlarına hakim olam

SİNOP (AA) - Sivas'ta geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Sezgin anıldı.

Su Ürünleri Fakültesi binası bahçesinde düzenlenen anma programına Sinop Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgın, Sezgin'in çalışma arkadaşları, üniversite idari personeli ve öğrenciler katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan törende Sezgin ve aynı kazada hayatını kaybeden 7 yaşındaki oğlu Asrın Sezgin için dua edildi.

Rektör Prof. Dr. Dalgın, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin çok önemli bir bilim adamını kaybettiğini söyledi.

Üniversite camiası olarak derin bir üzüntü duyduklarını ifade eden Dalgın, "Ben bir kardeşimi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Kendimi öz kardeşimi kaybetmiş gibi hissediyorum. Bu da hocamızın bizim için ne kadar değerli bir insan olduğunu gösteriyor. Yaz mevsiminde olmamıza karşın Sinop'taki birçok arkadaşımız Malatya'daki cenazeye katıldılar. Hepsinden Allah razı olsun. Tabii hocamızın ailesi de bundan son derece memnun oldular. Allah kendisine ve değerli oğluna rahmet eylesin." diye konuştu.

Dalgın, konuşması sırasında gözyaşlarına hakim olamazken Sezgin'in ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.

Bu arada törende konuşan Sezgin'in çalışma arkadaşları ve öğrencileri de gözyaşlarını tutamadı.

Ailesini ziyaret etmek üzere otomobiliyle Malatya'ya giden Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Sezgin, Sivas-Ankara karayolunun Direkli-Bedirli kavşağında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirmişti. Kazada Sezgin'in eşi ve çocuğu da yaralanmıştı. Sezgin'in 7 yaşındaki oğlu Asrın Sezgin de kazadan bir gün sonra tedavi gördüğü Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.