pendik escort bayan
ak

Trafik Kazasında Ölen Üniversite Öğrencisi İçin Futbol Turnuvası

06.05.2019 - 14:28, Güncelleme: 06.05.2019 - 14:28
 

Trafik Kazasında Ölen Üniversite Öğrencisi İçin Futbol Turnuvası

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden üniversite öğrencisi için düzenlenen futbol turnuvasının bu yıl ikincisi...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden üniversite öğrencisi için düzenlenen futbol turnuvasının bu yıl ikincisi gerçekleştirildi.Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde okurken 4 yıl önce Ankara-Kayseri kara yolu üzerinde bir aracın çarpması ile yaralanan ve 35 gün yoğun bakımda tedavi gördükten sonra vefat eden Emin Enes Turpçu için Fatma Erdemir Anadolu Lisesi 2. Emin Enes Turpçu Futbol Turnuvası düzenlendi.Turnuvanın sonunda, 11-B sınıfı, 11-D sınıfını 2-1 yenerek şampiyon oldu.Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Emin Enes Turpçu'nun babası Recep Kadir Turpçu, "Gerçekten benim ve ailem için oldukça duygulu anların yaşandığı turnuva oldu. Hocalarımız ve öğrencilerimiz eşime anneler günü dolayısı ile çiçek taktim ettiler, çok memnun olduk. Böylesine özverili turnuvayı organize eden okul müdürü ve idarecilerine teşekkür ediyorum. İnşallah böyle acıları başka öğrencilerimiz ve velilerimiz yaşamaz." dedi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden üniversite öğrencisi için düzenlenen futbol turnuvasının bu yıl ikincisi...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden üniversite öğrencisi için düzenlenen futbol turnuvasının bu yıl ikincisi gerçekleştirildi.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde okurken 4 yıl önce Ankara-Kayseri kara yolu üzerinde bir aracın çarpması ile yaralanan ve 35 gün yoğun bakımda tedavi gördükten sonra vefat eden Emin Enes Turpçu için Fatma Erdemir Anadolu Lisesi 2. Emin Enes Turpçu Futbol Turnuvası düzenlendi.

Turnuvanın sonunda, 11-B sınıfı, 11-D sınıfını 2-1 yenerek şampiyon oldu.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Emin Enes Turpçu'nun babası Recep Kadir Turpçu, "Gerçekten benim ve ailem için oldukça duygulu anların yaşandığı turnuva oldu. Hocalarımız ve öğrencilerimiz eşime anneler günü dolayısı ile çiçek taktim ettiler, çok memnun olduk. Böylesine özverili turnuvayı organize eden okul müdürü ve idarecilerine teşekkür ediyorum. İnşallah böyle acıları başka öğrencilerimiz ve velilerimiz yaşamaz." dedi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.