pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Trafik Ekiplerinden Sürücülere Pankartlı Uyarı

12.06.2018 - 14:23, Güncelleme: 12.06.2018 - 14:23
 

Trafik Ekiplerinden Sürücülere Pankartlı Uyarı

YOZGAT (AA) - Yerköy Bölge Trafik İstasyon Amirliğince Ramazan Bayramı dolayısıyla sürücüler için uyarıcı pankartlar asıldı.Bölge Trafik İstasyon...

YOZGAT (AA) - Yerköy Bölge Trafik İstasyon Amirliğince Ramazan Bayramı dolayısıyla sürücüler için uyarıcı pankartlar asıldı.Bölge Trafik İstasyon Amiri Ramazan Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yozgat-Ankara karayolu üzerinde, "Yorgunluktan ölmeyin, mola verin, hayata devam edin" pankartı asarak sürücüleri uyardıklarını söyledi.Özdemir, "Ramazan Bayramı nedeni ile ilçemize bağlı karayollarında trafik yoğunlu bir hayli arttı. Yoğunluğun artmasıyla birlikte İstasyon Amirliği olarak karayolu sınırlarımızın farklı noktalarında pankart asarak çeşitli uyarılarda bulunduk. Umarız Ramazan Bayramı'nı kazasız belasız atlatırız." dedi.
YOZGAT (AA) - Yerköy Bölge Trafik İstasyon Amirliğince Ramazan Bayramı dolayısıyla sürücüler için uyarıcı pankartlar asıldı.Bölge Trafik İstasyon...

YOZGAT (AA) - Yerköy Bölge Trafik İstasyon Amirliğince Ramazan Bayramı dolayısıyla sürücüler için uyarıcı pankartlar asıldı.

Bölge Trafik İstasyon Amiri Ramazan Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yozgat-Ankara karayolu üzerinde, "Yorgunluktan ölmeyin, mola verin, hayata devam edin" pankartı asarak sürücüleri uyardıklarını söyledi.

Özdemir, "Ramazan Bayramı nedeni ile ilçemize bağlı karayollarında trafik yoğunlu bir hayli arttı. Yoğunluğun artmasıyla birlikte İstasyon Amirliği olarak karayolu sınırlarımızın farklı noktalarında pankart asarak çeşitli uyarılarda bulunduk. Umarız Ramazan Bayramı'nı kazasız belasız atlatırız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.