pendik escort bayan
ak

Trafik ekipleri görevlerini neden yap(a)mıyor !

26.10.2014 - 11:43, Güncelleme: 26.10.2014 - 11:43
 

Trafik ekipleri görevlerini neden yap(a)mıyor !

Trafikteki denetimsizlik hayatımızı daha zorlaştırıyor. Adeta kazalara davetiye çıkartan bu duruma Trafik ekipleri neden müdahale etmiyor!

Trafikteki denetimsizlik hayatımızı daha zorlaştırıyor. Adeta kazalara davetiye çıkartan bu duruma Trafik ekipleri neden müdahale etmiyor!   Bu şehrin pek çok talihsizliklerinden biri atanmışların şehri benimseyip görevlerini hakkıyla yapmamalarıdır. Şehrimizin trafik sorunu hepimizin malumu. Yollarımız yetersiz, park yerlerimiz ihtiyaca cevap vermiyor. Taşıt sayısı fazla. Görünen o ki; bu sorun yakın zamanda da çözüme kavuşturulacak gibi gözükmüyor. Mevcut durumun katlanılabilir hale gelebilmesi için de ciddi bir denetimin ve kontrol yapılmıyor.   Şehrimiz sürücülerinin trafiğin yoğun olduğu Atatürk ve istasyon caddelerindeki denetimsizlik nedeniyle, dörtlüleri yakıp sağda duraklama yapma alışkanlığı yüzünden, bu caddelerde zaman zaman trafik felç oluyor ve trafiğin akması imkansız hale geliyor.   Bilhassa Atatürk caddesinin yeterince geniş bir cadde olmaması nedeniyle duraklamalar trafiğin akışını dakikalarca engelliyor. İşi olduğu bahanesi ile aracının bir tekerini kaldırıma çıkartmış şekilde duraklama yapan sorumsuz sürücüler hem akan trafiğe mani oluyor hem de zaten yetersiz olan yaya kaldırımını işgal ediyor.      Pazar (bugün)  saat 11:30 gibi, Atatürk caddesi dört yol kavşağından sağa dönüşte trafik akışını engelleyecek şekilde dörtlüleri yakılmış ve peş peşe sıralanmış araçları duraklama yaparken görünce 154’ü aramak için telefonuma davrandığımda, hemen araçların ortasında  trafik polisi arabasını görünce aramaktan vaz geçtim. Trafik polislerinin gözleri önünde cereyan eden bu kural tanımamazlığa müdahale etmemelerinin geçerli bir sebebi vardır diye düşündüm!    Bu şehrin kaderi bu aymazlık olmamalı. Yetkililerden görevlerini yapmalarını bekliyoruz.  -  Sivas Bülteni Haber Merkezi
Trafikteki denetimsizlik hayatımızı daha zorlaştırıyor. Adeta kazalara davetiye çıkartan bu duruma Trafik ekipleri neden müdahale etmiyor!

Trafikteki denetimsizlik hayatımızı daha zorlaştırıyor. Adeta kazalara davetiye çıkartan bu duruma Trafik ekipleri neden müdahale etmiyor!

 

Bu şehrin pek çok talihsizliklerinden biri atanmışların şehri benimseyip görevlerini hakkıyla yapmamalarıdır. Şehrimizin trafik sorunu hepimizin malumu. Yollarımız yetersiz, park yerlerimiz ihtiyaca cevap vermiyor. Taşıt sayısı fazla. Görünen o ki; bu sorun yakın zamanda da çözüme kavuşturulacak gibi gözükmüyor. Mevcut durumun katlanılabilir hale gelebilmesi için de ciddi bir denetimin ve kontrol yapılmıyor.

 

Şehrimiz sürücülerinin trafiğin yoğun olduğu Atatürk ve istasyon caddelerindeki denetimsizlik nedeniyle, dörtlüleri yakıp sağda duraklama yapma alışkanlığı yüzünden, bu caddelerde zaman zaman trafik felç oluyor ve trafiğin akması imkansız hale geliyor.

 

Bilhassa Atatürk caddesinin yeterince geniş bir cadde olmaması nedeniyle duraklamalar trafiğin akışını dakikalarca engelliyor. İşi olduğu bahanesi ile aracının bir tekerini kaldırıma çıkartmış şekilde duraklama yapan sorumsuz sürücüler hem akan trafiğe mani oluyor hem de zaten yetersiz olan yaya kaldırımını işgal ediyor. 

 

 

Pazar (bugün)  saat 11:30 gibi, Atatürk caddesi dört yol kavşağından sağa dönüşte trafik akışını engelleyecek şekilde dörtlüleri yakılmış ve peş peşe sıralanmış araçları duraklama yaparken görünce 154’ü aramak için telefonuma davrandığımda, hemen araçların ortasında  trafik polisi arabasını görünce aramaktan vaz geçtim. Trafik polislerinin gözleri önünde cereyan eden bu kural tanımamazlığa müdahale etmemelerinin geçerli bir sebebi vardır diye düşündüm!

 

 Bu şehrin kaderi bu aymazlık olmamalı. Yetkililerden görevlerini yapmalarını bekliyoruz.  -  Sivas Bülteni Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.