pendik escort bayan
ak

Trabzonspor İle Demir Grup Sivasspor 25. Randevuda

16.08.2018 - 09:43, Güncelleme: 16.08.2018 - 09:43
 

Trabzonspor İle Demir Grup Sivasspor 25. Randevuda

İki takım arasında ligde geride kalan 24 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 12-7 üstünlüğü bulunuyor

TRABZON (AA) - Trabzonspor ile Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında yarın Medical Park Stadı'nda yapacakları maçla, bu kulvarda 25. kez karşılaşacak.İki takım arasında geride kalan 24 maçta Trabzonspor'un 12, Demir Grup Sivasspor'un biri hükmen olmak üzere 7 galibiyeti bulunuyor. Taraflar arasındaki 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.Trabzonspor'un 35 golüne, Sivasspor 26 golle yanıt verdi.- Trabzon'da oynanan maçlarTrabzon'da oynanan 12 maçta bordo-mavili takımın 1'i hükmen olmak üzere 2 mağlubiyeti bulunuyor. Evindeki 7 maçtan galibiyetle ayrılan Karadeniz ekibi, 3 karşılaşmada da berabere kaldı.Bordo-mavililer, Demir Grup Sivasspor karşısındaki yenilgilerini, 2007-2008'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 1-0 önde götürdüğü maçta çıkan olaylar nedeniyle hükmen (3-0) ve geçen sezon 2-0'lık sonuçla almıştı.
İki takım arasında ligde geride kalan 24 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 12-7 üstünlüğü bulunuyor


TRABZON (AA) - Trabzonspor ile Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında yarın Medical Park Stadı'nda yapacakları maçla, bu kulvarda 25. kez karşılaşacak.

İki takım arasında geride kalan 24 maçta Trabzonspor'un 12, Demir Grup Sivasspor'un biri hükmen olmak üzere 7 galibiyeti bulunuyor. Taraflar arasındaki 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Trabzonspor'un 35 golüne, Sivasspor 26 golle yanıt verdi.


- Trabzon'da oynanan maçlar


Trabzon'da oynanan 12 maçta bordo-mavili takımın 1'i hükmen olmak üzere 2 mağlubiyeti bulunuyor. Evindeki 7 maçtan galibiyetle ayrılan Karadeniz ekibi, 3 karşılaşmada da berabere kaldı.

Bordo-mavililer, Demir Grup Sivasspor karşısındaki yenilgilerini, 2007-2008'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 1-0 önde götürdüğü maçta çıkan olaylar nedeniyle hükmen (3-0) ve geçen sezon 2-0'lık sonuçla almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.