pendik escort bayan
ak

Toyota'nın Kadın Çalışanları Kadına Şiddeti "Yüzlerine" Yansıttı

Spor 30.11.2016 - 15:28, Güncelleme: 30.11.2016 - 15:28
 

Toyota'nın Kadın Çalışanları Kadına Şiddeti "Yüzlerine" Yansıttı

İSTANBUL (AA) - Toyota'nın kadın çalışanları, kadına yönelik şiddete karşı yürütülen kampanya için özel makyajlarla "şiddet görmüş kadın" kimliğine...

İSTANBUL (AA) - Toyota'nın kadın çalışanları, kadına yönelik şiddete karşı yürütülen kampanya için özel makyajlarla "şiddet görmüş kadın" kimliğine büründü.Şirket açıklamasına göre, Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ bünyesinde çalışan kadınlar 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününde farkındalık yaratmak amacıyla farklı ve ses getiren bir projeye imza attı.Toyota çalışanı 22 kadın, önceden yapılan makyajlarla temsili olarak şiddet görmüş kadın kimliğine büründü. Bu imajı çektirdikleri fotoğraflara yansıtan kadınlar "Kadına Şiddete Dur" kampanyasına destek oldu. Şiddete maruz kalmış kadının ruh halini yansıtan 22 fotoğraf daha sonra Toyota Türkiye Genel Merkezindeki duvarlarda sergilendi.Fotoğrafların altında, Türkiye ve dünyadaki istatistiksel bilgiler de eklenerek 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününe dikkat çekildi. Toyota çalışanı kadınlar ayrıca, #Toyotalıkadınlarşiddetekarşı etiketi ile sosyal medya hesaplarından diğer çalışanlarla birlikte paylaşımlarda bulundu.
İSTANBUL (AA) - Toyota'nın kadın çalışanları, kadına yönelik şiddete karşı yürütülen kampanya için özel makyajlarla "şiddet görmüş kadın" kimliğine...

İSTANBUL (AA) - Toyota'nın kadın çalışanları, kadına yönelik şiddete karşı yürütülen kampanya için özel makyajlarla "şiddet görmüş kadın" kimliğine büründü.

Şirket açıklamasına göre, Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ bünyesinde çalışan kadınlar 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününde farkındalık yaratmak amacıyla farklı ve ses getiren bir projeye imza attı.

Toyota çalışanı 22 kadın, önceden yapılan makyajlarla temsili olarak şiddet görmüş kadın kimliğine büründü. Bu imajı çektirdikleri fotoğraflara yansıtan kadınlar "Kadına Şiddete Dur" kampanyasına destek oldu. Şiddete maruz kalmış kadının ruh halini yansıtan 22 fotoğraf daha sonra Toyota Türkiye Genel Merkezindeki duvarlarda sergilendi.

Fotoğrafların altında, Türkiye ve dünyadaki istatistiksel bilgiler de eklenerek 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününe dikkat çekildi. Toyota çalışanı kadınlar ayrıca, #Toyotalıkadınlarşiddetekarşı etiketi ile sosyal medya hesaplarından diğer çalışanlarla birlikte paylaşımlarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.