pendik escort bayan
ak

Toyota'dan Şubat Kampanyası

05.02.2018 - 11:23, Güncelleme: 05.02.2018 - 11:23
 

Toyota'dan Şubat Kampanyası

Şubatta Toyota modellerinden birini alanlara, Avrupa'ya çekilişsiz kurasız çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti hediye ediliyor

İSTANBUL (AA) - Toyota, şubat kampanyası kapsamında avantajlı seçenekler sunmanın yanı sıra Sevgililer Günü'ne özel, Avrupa’ya çekilişsiz kurasız çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti hediye ediyor.Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, şubat ayında Toyota modellerinden birini alanlara, Avrupa’ya çekilişsiz kurasız çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti hediye ediliyor. Biletler Amsterdam, Atina, Berlin, Brüksel, Budapeşte, Londra, Milano, Münih, Paris, Roma veya Viyana destinasyonlarını kapsıyor. Toyota’nın şubat kampanyasında 2018 model yılı Corolla ve Toyota C-HR’lar avantajlı fiyatlarıyla yeni müşterilerini bekliyor. 2018 model yılı fiyatlarını açıklayan Toyota’nın sınırlı sayıdaki 2017 model otomobillerinde de fırsatlar devam ediyor. Corolla’lar 68 bin 800 liradan satışa sunulurken, tüm versiyonlarında standart olan Toyota Safety Sense sistemi ile segmentinin en güvenilir aracı Toyota C-HR’ın fiyatı ise 105 bin 150 liradan başlıyor. Son 2 yıldır üst üste Türkiye’nin en çok tercih edilen pick-up modeli olan Hilux da avantajlarla kampanyadaki yerini alıyor. Sınırlı sayıdaki 2017 model yılı Hilux 2.4L 4x4 Hi-Cruiser A/T modeli 134 bin 500 liralık cazip fiyatı ile tarzını ve gücünü yollara yansıtmak isteyen yeni müşterilerini bekliyor.Yüzde 1,43’den başlayan faiz oranları ve her bütçeye göre şekillendirilebilen 48 aya varan vade seçenekleri ile Toyota’nın şubat kampanyasından yararlananlar, diledikleri takdirde ödemelerine bu yılın ağustos ayında başlayabiliyor. Markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenler için Toyota plazalarda takas imkanı da bulunuyor.
Şubatta Toyota modellerinden birini alanlara, Avrupa'ya çekilişsiz kurasız çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti hediye ediliyor

İSTANBUL (AA) - Toyota, şubat kampanyası kapsamında avantajlı seçenekler sunmanın yanı sıra Sevgililer Günü'ne özel, Avrupa’ya çekilişsiz kurasız çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti hediye ediyor.

Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, şubat ayında Toyota modellerinden birini alanlara, Avrupa’ya çekilişsiz kurasız çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti hediye ediliyor. Biletler Amsterdam, Atina, Berlin, Brüksel, Budapeşte, Londra, Milano, Münih, Paris, Roma veya Viyana destinasyonlarını kapsıyor.

Toyota’nın şubat kampanyasında 2018 model yılı Corolla ve Toyota C-HR’lar avantajlı fiyatlarıyla yeni müşterilerini bekliyor. 2018 model yılı fiyatlarını açıklayan Toyota’nın sınırlı sayıdaki 2017 model otomobillerinde de fırsatlar devam ediyor. Corolla’lar 68 bin 800 liradan satışa sunulurken, tüm versiyonlarında standart olan Toyota Safety Sense sistemi ile segmentinin en güvenilir aracı Toyota C-HR’ın fiyatı ise 105 bin 150 liradan başlıyor.

Son 2 yıldır üst üste Türkiye’nin en çok tercih edilen pick-up modeli olan Hilux da avantajlarla kampanyadaki yerini alıyor. Sınırlı sayıdaki 2017 model yılı Hilux 2.4L 4x4 Hi-Cruiser A/T modeli 134 bin 500 liralık cazip fiyatı ile tarzını ve gücünü yollara yansıtmak isteyen yeni müşterilerini bekliyor.

Yüzde 1,43’den başlayan faiz oranları ve her bütçeye göre şekillendirilebilen 48 aya varan vade seçenekleri ile Toyota’nın şubat kampanyasından yararlananlar, diledikleri takdirde ödemelerine bu yılın ağustos ayında başlayabiliyor.

Markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenler için Toyota plazalarda takas imkanı da bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.