pendik escort bayan
ak

Toyota, Üniversiteye Araba Hibe Etti

24.09.2018 - 12:53, Güncelleme: 24.09.2018 - 12:53
 

Toyota, Üniversiteye Araba Hibe Etti

NİĞDE (AA) - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okuluna eğitim amaçlı 2018 model bir otomobil, 4 motor ve 2 şanzıman hibe...

NİĞDE (AA) - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okuluna eğitim amaçlı 2018 model bir otomobil, 4 motor ve 2 şanzıman hibe edildi.Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye AŞ tarafından otomotiv sektöründe satış sonrası hizmetler için yetişmiş teknik eleman ihtiyacını karşılamayı amaçlayan Toyota Teknik Eğitim Programı (T-TEP) kapsamında hibe edilen araç ve donanımları, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar ile akademisyenlere Derbent yerleşkesinde teslim edildi.Firmaya katkılarından dolayı teşekkür eden Rektör Kar, üniversite-sanayi işbirliğinin büyük önem taşıdığını ve eğitime verilen desteğin karşılığının mutlaka alınacağını belirtti.
NİĞDE (AA) - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okuluna eğitim amaçlı 2018 model bir otomobil, 4 motor ve 2 şanzıman hibe...

NİĞDE (AA) - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okuluna eğitim amaçlı 2018 model bir otomobil, 4 motor ve 2 şanzıman hibe edildi.

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye AŞ tarafından otomotiv sektöründe satış sonrası hizmetler için yetişmiş teknik eleman ihtiyacını karşılamayı amaçlayan Toyota Teknik Eğitim Programı (T-TEP) kapsamında hibe edilen araç ve donanımları, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar ile akademisyenlere Derbent yerleşkesinde teslim edildi.

Firmaya katkılarından dolayı teşekkür eden Rektör Kar, üniversite-sanayi işbirliğinin büyük önem taşıdığını ve eğitime verilen desteğin karşılığının mutlaka alınacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.