pendik escort bayan
ak

Toyota Hilux Kar Üstünde Performans Sergiledi

29.03.2017 - 17:38, Güncelleme: 29.03.2017 - 17:38
 

Toyota Hilux Kar Üstünde Performans Sergiledi

İSTANBUL (AA) - Toyota Hilux, Uludağ’ın zirvesine çıkarak kar motoruyla yarıştı. Toyota açıklamasına göre, zorlu koşullarda yüksek performansıyla...

İSTANBUL (AA) - Toyota Hilux, Uludağ’ın zirvesine çıkarak kar motoruyla yarıştı. Toyota açıklamasına göre, zorlu koşullarda yüksek performansıyla ün kazanan Toyota Hilux, bu kez maceracı ruhunu kar üstünde gösterdi.Karlı zeminde Hilux’ın üstün performans ve kontrol yetenekleri ön plana çıkarken, Kar Motosikleti de onu takip etti. Toyota Hilux’ın direksiyonunda İleri sürüş eğitmeni Alişan Özkan yer alırken Kar Motosikletini ise, Finlandiya Backcountry ve Climbing Şampiyonu olan Kar Motoru Sporcusu Wille Rajala kullandı. Uludağ’ın zirvesinin belli bir bölgesi çekimler için kapatıldı ve yönetmenliğini Orhan Kestek’in üstlendiği çekimler, 2 gün boyunca devam etti. Çekimlerde 15 kişi çalışırken, kusursuz bir çekim gerçekleştirmek adına 1 ay kadar süren hazırlık ve keşif çalışmaları yapıldı. Çekimler boyunca prodüksiyon ekibine 2 adet kar motoru ve 1 adet kar açıcı kamyon eşlik etti. Daha önce birçok maceraya yelken açan, Toyota Hilux, soğuk hava ve karlı zemin şartlarında da, kendisinden beklenen performansı aşmayı başardı.
İSTANBUL (AA) - Toyota Hilux, Uludağ’ın zirvesine çıkarak kar motoruyla yarıştı. Toyota açıklamasına göre, zorlu koşullarda yüksek performansıyla...

İSTANBUL (AA) - Toyota Hilux, Uludağ’ın zirvesine çıkarak kar motoruyla yarıştı.

Toyota açıklamasına göre, zorlu koşullarda yüksek performansıyla ün kazanan Toyota Hilux, bu kez maceracı ruhunu kar üstünde gösterdi.

Karlı zeminde Hilux’ın üstün performans ve kontrol yetenekleri ön plana çıkarken, Kar Motosikleti de onu takip etti. Toyota Hilux’ın direksiyonunda İleri sürüş eğitmeni Alişan Özkan yer alırken Kar Motosikletini ise, Finlandiya Backcountry ve Climbing Şampiyonu olan Kar Motoru Sporcusu Wille Rajala kullandı.

Uludağ’ın zirvesinin belli bir bölgesi çekimler için kapatıldı ve yönetmenliğini Orhan Kestek’in üstlendiği çekimler, 2 gün boyunca devam etti. Çekimlerde 15 kişi çalışırken, kusursuz bir çekim gerçekleştirmek adına 1 ay kadar süren hazırlık ve keşif çalışmaları yapıldı. Çekimler boyunca prodüksiyon ekibine 2 adet kar motoru ve 1 adet kar açıcı kamyon eşlik etti. Daha önce birçok maceraya yelken açan, Toyota Hilux, soğuk hava ve karlı zemin şartlarında da, kendisinden beklenen performansı aşmayı başardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.