pendik escort bayan
ak

Toyota “En Sorunsuz”otomobil Markası Seçildi

19.12.2018 - 16:38, Güncelleme: 19.12.2018 - 16:38
 

Toyota “En Sorunsuz”otomobil Markası Seçildi

ABD'li araştırma şirketi CarMD araştırmasına göre, arızalanma sıklığı en düşük olduğu belirlenen Toyota modelleri, dünyanın en güvenilir otomobil markası sıralamasında ilk sırada yer aldı

İSTANBUL (AA) – Toyota, ABD'li araştırma şirketi CarMD tarafından yapılan araştırmaya göre “en sorunsuz” marka olarak belirlendi.Toyota açıklamasına göre, ABD’li CarMD tarafından yapılan araştırmada arızalanma sıklığı en düşük olduğu belirlenen Toyota modelleri, dünyanın “en güvenilir” otomobil markası sıralamasında birinci sırada yer aldı.Araştırma sonuçlarına son 22 yıl içerisinde üretilen 5,6 milyon otomobilin verileri analiz edilerek ulaşıldı. Hazırlanan raporda tüm otomobiller içinde Toyota modellerinin motorlarında arıza sıklığının en az olduğu ortaya çıkarken, markanın “insana saygı” felsefesine verdiği önem ortaya kondu.
ABD'li araştırma şirketi CarMD araştırmasına göre, arızalanma sıklığı en düşük olduğu belirlenen Toyota modelleri, dünyanın en güvenilir otomobil markası sıralamasında ilk sırada yer aldı

İSTANBUL (AA) – Toyota, ABD'li araştırma şirketi CarMD tarafından yapılan araştırmaya göre “en sorunsuz” marka olarak belirlendi.

Toyota açıklamasına göre, ABD’li CarMD tarafından yapılan araştırmada arızalanma sıklığı en düşük olduğu belirlenen Toyota modelleri, dünyanın “en güvenilir” otomobil markası sıralamasında birinci sırada yer aldı.

Araştırma sonuçlarına son 22 yıl içerisinde üretilen 5,6 milyon otomobilin verileri analiz edilerek ulaşıldı. Hazırlanan raporda tüm otomobiller içinde Toyota modellerinin motorlarında arıza sıklığının en az olduğu ortaya çıkarken, markanın “insana saygı” felsefesine verdiği önem ortaya kondu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.