pendik escort bayan
ak

Torunuyla Aynı Sınıfta Okuma Yazma Öğreniyor

24.02.2018 - 16:23, Güncelleme: 24.02.2018 - 16:23
 

Torunuyla Aynı Sınıfta Okuma Yazma Öğreniyor

SİVAS (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında Suşehri ilçesinde...

SİVAS (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında Suşehri ilçesinde babaanne ve engelli torunu aynı sınıfta okuma yazma öğreniyor.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ilçe merkezi ve köylerde 16 kurs açtı.Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, Atatürk Ortaokulu'nda açılan kursu ziyaret ederek, kursiyerlerle sohbet etti.Uzunoğlu, burada yaptığı açıklamada, "Hedefimiz ilçemizde okuma yazma bilmeyen kalmasın. 151 vatandaşımız kurslarımıza geliyor. Vatandaşlarımızın ilgisi var. Bu kurslarımızı bir öğrencimiz de olsa her yerde açacağız. İnşallah en kısa sürede okuma yazma bilmeyen kalmayacak. İnşallah birinci kademeyi bitirdikten sonra ikinci kademeyi açacağız. Bunları bitirdikten sonra açık ortaokul ve açık liseye devam etmelerini sağlamayı hedefliyoruz. Kaymakamlık olarak kursiyerlerimizi ödüllendirmeyi düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.Kursiyerlerden 67 yaşındaki Senem Can da kurslarda 14 yaşındaki engelli torunu Eren Can ile okuma yazma öğreniyor.Babaanne Can, torunuyla aynı sınıfta okuma yazma öğrenmenin heyecanını yaşadığını belirterek, "Torunumla aynı sınıfta okuma ve yazma öğrenmek çok güzel bir duygu." dedi.
SİVAS (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında Suşehri ilçesinde...

SİVAS (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında Suşehri ilçesinde babaanne ve engelli torunu aynı sınıfta okuma yazma öğreniyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ilçe merkezi ve köylerde 16 kurs açtı.

Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, Atatürk Ortaokulu'nda açılan kursu ziyaret ederek, kursiyerlerle sohbet etti.

Uzunoğlu, burada yaptığı açıklamada, "Hedefimiz ilçemizde okuma yazma bilmeyen kalmasın. 151 vatandaşımız kurslarımıza geliyor. Vatandaşlarımızın ilgisi var. Bu kurslarımızı bir öğrencimiz de olsa her yerde açacağız. İnşallah en kısa sürede okuma yazma bilmeyen kalmayacak. İnşallah birinci kademeyi bitirdikten sonra ikinci kademeyi açacağız. Bunları bitirdikten sonra açık ortaokul ve açık liseye devam etmelerini sağlamayı hedefliyoruz. Kaymakamlık olarak kursiyerlerimizi ödüllendirmeyi düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Kursiyerlerden 67 yaşındaki Senem Can da kurslarda 14 yaşındaki engelli torunu Eren Can ile okuma yazma öğreniyor.

Babaanne Can, torunuyla aynı sınıfta okuma yazma öğrenmenin heyecanını yaşadığını belirterek, "Torunumla aynı sınıfta okuma ve yazma öğrenmek çok güzel bir duygu." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.