pendik escort bayan
ak

Toraman; ''Süt mısır bunlar''

23.09.2014 - 09:20, Güncelleme: 23.09.2014 - 09:20
 

Toraman; ''Süt mısır bunlar''

Ak Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman’ın bir televizyon kanalında yayınlanan programa katılarak mısır sattı.

Ak Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman’ın bir televizyon kanalında yayınlanan programa katılarak mısır satması sosyal medyada ve Sivas basınında yer bulurken seviyesiz yorumlar dikkat çekti.   Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman Kanal 58 televizyonunda yayınlanan “Bizim için yapar mısınız?” programına katıldı. Programda kendisinden mısır satıcısı olması istenen Toraman verilen bu görevi tereddüt etmeden yerine getirdi.   Sürekli halkın içerisinde gördüğümüz Murat Toraman kendisine verilen bu görevi küçümsemedi. Ne yazık ki program hakkında yapılan seviyesiz yorumlar program kadar çok konuşuldu.     Ailesini mısır satarak geçindiren esnafı, mısır satan esnafın ailelerini, çocuklarını düşünmeden sadece Toraman’ı eleştirmiş olmak için sosyal medyada ve Sivas basınında seviyesiz yorumlar yer aldı. Kendisine verilen görevi küçümsemeyen ve başarıyla yerine getiren Murat Toraman’a ve program yapımcılarına ayrı ayrı teşekkür ederiz.
Ak Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman’ın bir televizyon kanalında yayınlanan programa katılarak mısır sattı.

Ak Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman’ın bir televizyon kanalında yayınlanan programa katılarak mısır satması sosyal medyada ve Sivas basınında yer bulurken seviyesiz yorumlar dikkat çekti.

 

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman Kanal 58 televizyonunda yayınlanan “Bizim için yapar mısınız?” programına katıldı. Programda kendisinden mısır satıcısı olması istenen Toraman verilen bu görevi tereddüt etmeden yerine getirdi.

 

Sürekli halkın içerisinde gördüğümüz Murat Toraman kendisine verilen bu görevi küçümsemedi. Ne yazık ki program hakkında yapılan seviyesiz yorumlar program kadar çok konuşuldu.

 

 

Ailesini mısır satarak geçindiren esnafı, mısır satan esnafın ailelerini, çocuklarını düşünmeden sadece Toraman’ı eleştirmiş olmak için sosyal medyada ve Sivas basınında seviyesiz yorumlar yer aldı. Kendisine verilen görevi küçümsemeyen ve başarıyla yerine getiren Murat Toraman’a ve program yapımcılarına ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.