pendik escort bayan
ak

Toraman, Ak Parti Sivas İl Başkanlığına Aday Oldu

17.11.2017 - 15:38, Güncelleme: 17.11.2017 - 15:38
 

Toraman, Ak Parti Sivas İl Başkanlığına Aday Oldu

SİVAS (AA) - AK Parti İl Genel Meclisi üyesi Murat Toraman, yapılacak olağan il kongresinde il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.Toraman, düzenlediği...

SİVAS (AA) - AK Parti İl Genel Meclisi üyesi Murat Toraman, yapılacak olağan il kongresinde il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.Toraman, düzenlediği basın toplantısında, 6 yıl AK Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yaptığını söyledi.Şu anda AK Parti Sivas İl Genel Meclis Üyesi olarak görev yaptığını belirten Toraman, yaptığı çalışmaları anlattı. Toraman, ilçe kongreleri ve atamaları sonrası 17 ilçenin kongre süreci tamamladığını hatırlatarak, şunları söyledi:"Şimdi sıra il kongresinde. Önümüzde ki günlerde yapılması planlanan il kongresinde, büyüklerimizle yapmış olduğum istişareler sonucu, partimize, reisimiz Erdoğan'ın ortaya koyduğu davaya ve Sivas'a farklı bir kulvar olan İl Başkanlığında devam etmek istiyorum. Görev verildiği taktirde elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğimizi tüm kamuoyuyla paylaşıyorum."
SİVAS (AA) - AK Parti İl Genel Meclisi üyesi Murat Toraman, yapılacak olağan il kongresinde il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.Toraman, düzenlediği...

SİVAS (AA) - AK Parti İl Genel Meclisi üyesi Murat Toraman, yapılacak olağan il kongresinde il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Toraman, düzenlediği basın toplantısında, 6 yıl AK Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yaptığını söyledi.

Şu anda AK Parti Sivas İl Genel Meclis Üyesi olarak görev yaptığını belirten Toraman, yaptığı çalışmaları anlattı.

Toraman, ilçe kongreleri ve atamaları sonrası 17 ilçenin kongre süreci tamamladığını hatırlatarak, şunları söyledi:

"Şimdi sıra il kongresinde. Önümüzde ki günlerde yapılması planlanan il kongresinde, büyüklerimizle yapmış olduğum istişareler sonucu, partimize, reisimiz Erdoğan'ın ortaya koyduğu davaya ve Sivas'a farklı bir kulvar olan İl Başkanlığında devam etmek istiyorum. Görev verildiği taktirde elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğimizi tüm kamuoyuyla paylaşıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.