pendik escort bayan
ak

Toplu taşımda sıkı denetim...

01.09.2015 - 15:16, Güncelleme: 01.09.2015 - 15:16
 

Toplu taşımda sıkı denetim...

Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Zabıta Trafik ve İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, halk otobüslerinde denetimlerde bulundu.

Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Zabıta Trafik ve İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, halk otobüslerinde denetimlerde bulundu. Özel halk otobüslerinin toplanma merkezinde gerçekleştirilen denetimlerde, ekipler; cam filmi, havalı korna, muayene, aksesuar, bıçak, sopa ve yaralayıcı cisimler gibi bazı kontrollerde bulundu. Araçların cam filmleri ve havalı kornaları sökülüp, kesici ve yaralayıcı maddelere de el konulan denetimlerde Seyrüsefer Yönetmeliği’ne aykırı olan araçlara cezai işlem uygulandı. Vatandaşın güvenli ve huzurlu bir şekilde seyahat etmeleri için bu tür denetimlerin yapıldığını kaydeden Sivas Belediyesi Ulaşım Koordinatörü Erdoğan Yuvacı, “Cumhuriyet Üniversitesi öğretim yılı başlayacak. Yapmamız gereken aylık kontrollerimizi yapmaktayız. Sivas Emniyet Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde araçlar içerisinde bulunması gereken veya bulunmaması gereken cihaz, alet, hırdavat gibi cisimleri kontrol ediyoruz. Seyrüsefer Yönetmeliği’nde uygunluğunu denetliyoruz. Şoförlerimizin GBT sorgularıyla, halkımızın huzur ve güven içerisinde toplu taşım araçlarını kullanması için gerekli tedbirleri alıyoruz.” dedi. Öte yandan Yuvacı, toplu taşım araçlarına yönelik yapılan denetimlerin ilerleyen günlerde de devam edeceğini bildirdi. Sivas
Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Zabıta Trafik ve İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, halk otobüslerinde denetimlerde bulundu.

Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Zabıta Trafik ve İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, halk otobüslerinde denetimlerde bulundu.

 

Özel halk otobüslerinin toplanma merkezinde gerçekleştirilen denetimlerde, ekipler; cam filmi, havalı korna, muayene, aksesuar, bıçak, sopa ve yaralayıcı cisimler gibi bazı kontrollerde bulundu. Araçların cam filmleri ve havalı kornaları sökülüp, kesici ve yaralayıcı maddelere de el konulan denetimlerde Seyrüsefer Yönetmeliği’ne aykırı olan araçlara cezai işlem uygulandı.

 

Vatandaşın güvenli ve huzurlu bir şekilde seyahat etmeleri için bu tür denetimlerin yapıldığını kaydeden Sivas Belediyesi Ulaşım Koordinatörü Erdoğan Yuvacı, “Cumhuriyet Üniversitesi öğretim yılı başlayacak. Yapmamız gereken aylık kontrollerimizi yapmaktayız. Sivas Emniyet Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde araçlar içerisinde bulunması gereken veya bulunmaması gereken cihaz, alet, hırdavat gibi cisimleri kontrol ediyoruz. Seyrüsefer Yönetmeliği’nde uygunluğunu denetliyoruz. Şoförlerimizin GBT sorgularıyla, halkımızın huzur ve güven içerisinde toplu taşım araçlarını kullanması için gerekli tedbirleri alıyoruz.” dedi.

 

Öte yandan Yuvacı, toplu taşım araçlarına yönelik yapılan denetimlerin ilerleyen günlerde de devam edeceğini bildirdi. Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.