pendik escort bayan
ak

Toplu Taşıma İçin 16,5 Milyon Liralık Yatırım

Spor 15.08.2018 - 16:08, Güncelleme: 15.08.2018 - 16:08
 

Toplu Taşıma İçin 16,5 Milyon Liralık Yatırım

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi ulaşımını daha da rahatlatmak için alınan 16,5 milyon lira maliyetli yeni nesil toplu taşım araçlarının tanıtım töreni yapıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada kolaylık sağlamak amacıyla aldığı, Türkiye'de üretilen ve maliyeti 16,5 milyon lira olan 10 körüklü otobüsün tanıtımını törenle gerçekleştirdi.Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan törende 18 metre uzunluğundaki 10 körüklü otobüs kamuoyuna tanıtıldı.Yolcu güvenlik sistemleri bulunan, doğalgazlı ve engelliler için avantajlı otobüslerin tanıtımında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, son 4 yılda alınan otobüs sayısının 133'e ulaştığını, bu yatırımların toplu taşımayı kolaylaştırıcı adımlar olduğunu söyledi.Başkan Çelik, şunları kaydetti:"Biliyorsunuz ki ülkemiz ekonomik bir terörle karşı karşıya kaldı. 15 Temmuz'daki hain kalkışmayla irademize, egemenliğimize, bağımsızlığımıza hakim olamayan şer güçler, ekonomik terörle kendilerince yarım bıraktıkları işi tamamlamaya kalktılar. Demek ki 15 Temmuz'da bu milletin dik duruşundan ders alamamışlar. Her alanda çok büyük yatırımlar yaparken ulaşıma daha fazla önem veriyoruz. Bu nedenle geçen yılı 'Ulaşım Yılı' ilan etmiştik. Bu yıla Ulaşım Yılı demedik belki ama çok daha artan bir tempoyla yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Bir taraftan ulaşım alt yapısını çok daha iyi hale getirirken bir taraftan da toplu ulaşımı yaygınlaştırmak ve daha konforlu hale getirmek için gayret gösteriyoruz. Ulaşım filosuna maliyeti yaklaşık 16,5 milyon lira olan 18 metre büyüklüğünde 10 adet doğal gazlı aracı daha ekledik. Toplu ulaşımı yaygınlaştırmak için daha önce 30 raylı sistem aracı aldık. Ardından otobüs alımlarımız başladı. Önce 35 sonra 50, ardından 20 otobüsle toplam 105 otobüsü filomuza kattık. Bugün bunlara ilave olarak 10 otobüs daha ulaşım ağımıza katılıyor."Araçlarla ilgili bilgi veren Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu ise, 145 yolcu kapasiteli doğal gazlı aracın doğaya dost olduğunu, araçlarda yolcu güvenlik sistemlerinin bulunduğunu ve 24 saat canlı olarak aracın izlenebildiğini ifade etti.Konuşmaların ardından yeni alınan doğal gazlı otobüslerle şehir turu gerçekleştirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi ulaşımını daha da rahatlatmak için alınan 16,5 milyon lira maliyetli yeni nesil toplu taşım araçlarının tanıtım töreni yapıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada kolaylık sağlamak amacıyla aldığı, Türkiye'de üretilen ve maliyeti 16,5 milyon lira olan 10 körüklü otobüsün tanıtımını törenle gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan törende 18 metre uzunluğundaki 10 körüklü otobüs kamuoyuna tanıtıldı.

Yolcu güvenlik sistemleri bulunan, doğalgazlı ve engelliler için avantajlı otobüslerin tanıtımında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, son 4 yılda alınan otobüs sayısının 133'e ulaştığını, bu yatırımların toplu taşımayı kolaylaştırıcı adımlar olduğunu söyledi.

Başkan Çelik, şunları kaydetti:

"Biliyorsunuz ki ülkemiz ekonomik bir terörle karşı karşıya kaldı. 15 Temmuz'daki hain kalkışmayla irademize, egemenliğimize, bağımsızlığımıza hakim olamayan şer güçler, ekonomik terörle kendilerince yarım bıraktıkları işi tamamlamaya kalktılar. Demek ki 15 Temmuz'da bu milletin dik duruşundan ders alamamışlar. Her alanda çok büyük yatırımlar yaparken ulaşıma daha fazla önem veriyoruz. Bu nedenle geçen yılı 'Ulaşım Yılı' ilan etmiştik. Bu yıla Ulaşım Yılı demedik belki ama çok daha artan bir tempoyla yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Bir taraftan ulaşım alt yapısını çok daha iyi hale getirirken bir taraftan da toplu ulaşımı yaygınlaştırmak ve daha konforlu hale getirmek için gayret gösteriyoruz. Ulaşım filosuna maliyeti yaklaşık 16,5 milyon lira olan 18 metre büyüklüğünde 10 adet doğal gazlı aracı daha ekledik. Toplu ulaşımı yaygınlaştırmak için daha önce 30 raylı sistem aracı aldık. Ardından otobüs alımlarımız başladı. Önce 35 sonra 50, ardından 20 otobüsle toplam 105 otobüsü filomuza kattık. Bugün bunlara ilave olarak 10 otobüs daha ulaşım ağımıza katılıyor."

Araçlarla ilgili bilgi veren Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu ise, 145 yolcu kapasiteli doğal gazlı aracın doğaya dost olduğunu, araçlarda yolcu güvenlik sistemlerinin bulunduğunu ve 24 saat canlı olarak aracın izlenebildiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından yeni alınan doğal gazlı otobüslerle şehir turu gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.