pendik escort bayan
ak

Topaklı Köyünde Muhtarlık Seçimi

27.01.2017 - 11:08, Güncelleme: 27.01.2017 - 11:08
 

Topaklı Köyünde Muhtarlık Seçimi

NEVŞEHİR (AA) - Topaklı köyü muhtarı ve ihtiyar heyeti istifa etti ara seçim yapılacak.Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Topaklı köyü muhtarı Serdar...

NEVŞEHİR (AA) - Topaklı köyü muhtarı ve ihtiyar heyeti istifa etti ara seçim yapılacak.Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Topaklı köyü muhtarı Serdar Güngör (43) ve ihtiyar heyeti ile asil azaları toplu olarak istifa etti.Muhtar ve azalarının toplu istifası nedeniyle Avanos Kaymakamlığı tarafından yedek aza Beyhan Çiler, ara seçim yapılana kadar muhtarlık görevini yürütmekle görevlendirildi.Topaklı köyünde ikamet eden Murat Boyraz, "Köyümüzün birikmiş 35 bin lira içme suyu borcu var, muhtarlık aylık hane başı 30 lira topluyor bundan başka bir geliri yok. Köy sakinleri muhtarın sorunlara kayıtsız kalması ve çözüm üretmemesi nedeniyle tepki gösteriyordu. Bu nedenle muhtar ve ihtiyar heyeti toplu olarak istifa etti.” dedi.Muhtar Göngör ile ihtiyar heyeti asil azalarından Ümit Ali Erol, Osman Atak, Avni Yılmaz, Şuayip Çopur, Seda Yıldırım ve yedek azalardan İsmail Özler ile Mehmet Öngel de istifa etti. Geriye kalan üç yedek azadan Beyhan Çiler geçici muhtar, Oğuzhan Öztaş ve Bülent Özler de ihtiyar heyeti asil aza olarak ara seçime kadar görevlendirildiler.Temmuz ayında Avanos İlçe Seçim Müdürlüğü tarafından köyde yeniden muhtarlık için ara seçim yapılacağı öğrenildi.
NEVŞEHİR (AA) - Topaklı köyü muhtarı ve ihtiyar heyeti istifa etti ara seçim yapılacak.Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Topaklı köyü muhtarı Serdar...

NEVŞEHİR (AA) - Topaklı köyü muhtarı ve ihtiyar heyeti istifa etti ara seçim yapılacak.

Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Topaklı köyü muhtarı Serdar Güngör (43) ve ihtiyar heyeti ile asil azaları toplu olarak istifa etti.

Muhtar ve azalarının toplu istifası nedeniyle Avanos Kaymakamlığı tarafından yedek aza Beyhan Çiler, ara seçim yapılana kadar muhtarlık görevini yürütmekle görevlendirildi.

Topaklı köyünde ikamet eden Murat Boyraz, "Köyümüzün birikmiş 35 bin lira içme suyu borcu var, muhtarlık aylık hane başı 30 lira topluyor bundan başka bir geliri yok. Köy sakinleri muhtarın sorunlara kayıtsız kalması ve çözüm üretmemesi nedeniyle tepki gösteriyordu. Bu nedenle muhtar ve ihtiyar heyeti toplu olarak istifa etti.” dedi.

Muhtar Göngör ile ihtiyar heyeti asil azalarından Ümit Ali Erol, Osman Atak, Avni Yılmaz, Şuayip Çopur, Seda Yıldırım ve yedek azalardan İsmail Özler ile Mehmet Öngel de istifa etti. Geriye kalan üç yedek azadan Beyhan Çiler geçici muhtar, Oğuzhan Öztaş ve Bülent Özler de ihtiyar heyeti asil aza olarak ara seçime kadar görevlendirildiler.

Temmuz ayında Avanos İlçe Seçim Müdürlüğü tarafından köyde yeniden muhtarlık için ara seçim yapılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.