pendik escort bayan
ak

"Too Much Love" Sergisi Açıldı

Siyaset 01.05.2019 - 23:28, Güncelleme: 01.05.2019 - 23:28
 

"Too Much Love" Sergisi Açıldı

Sergide, Çek sanatçı Jiri Votruba'nın Pop Art portreleri, çizgi roman ve israf kültürüne atıfla yaptığı eserleri yer aldı

ANKARA (AA) - "Too Much Love" sergisi, başkentli sanatseverlerle buluştuÇek ressam, grafik tasarımcı ve illüstratör Jiri Votruba'nın eserlerinden olan sergi, CerModern'de açıldı.Sergide, Pop Art portreleri, çizgi roman ve israf kültürüne atıfla hazırlanan 60 eser yer alıyor.Votruba, serginin açılışında yaptığı konuşmada, daha önce birkaç kez geldiği Türkiye'yi çok beğendiğini söyledi. Burada sergi açmayı hep hayal ettiğini belirten Votruba, hayalini gerçekleştirmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.CerModern'i çok beğendiğini ifade eden Votruba, "Çok sade ve resimleri göstermeye uygun bir galeri. Küresel portreler serisini ilk defa kesintisiz olarak sergileyebiliyorum. Arada seriyi bölen kapılar ve başka odalar yok." diye konuştu.Çekya'nın Ankara Büyükelçiliği iş birliğiyle düzenlenen sergi, 23 Haziran'a kadar CerModern'in Kuzey Hangar Galerisi'nde ziyaret edilebilecek.
Sergide, Çek sanatçı Jiri Votruba'nın Pop Art portreleri, çizgi roman ve israf kültürüne atıfla yaptığı eserleri yer aldı

ANKARA (AA) - "Too Much Love" sergisi, başkentli sanatseverlerle buluştu

Çek ressam, grafik tasarımcı ve illüstratör Jiri Votruba'nın eserlerinden olan sergi, CerModern'de açıldı.

Sergide, Pop Art portreleri, çizgi roman ve israf kültürüne atıfla hazırlanan 60 eser yer alıyor.

Votruba, serginin açılışında yaptığı konuşmada, daha önce birkaç kez geldiği Türkiye'yi çok beğendiğini söyledi. Burada sergi açmayı hep hayal ettiğini belirten Votruba, hayalini gerçekleştirmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

CerModern'i çok beğendiğini ifade eden Votruba, "Çok sade ve resimleri göstermeye uygun bir galeri. Küresel portreler serisini ilk defa kesintisiz olarak sergileyebiliyorum. Arada seriyi bölen kapılar ve başka odalar yok." diye konuştu.

Çekya'nın Ankara Büyükelçiliği iş birliğiyle düzenlenen sergi, 23 Haziran'a kadar CerModern'in Kuzey Hangar Galerisi'nde ziyaret edilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.