pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tokgöz, mimar, mühendis ve müteahhitlerle buluştu

15.02.2014 - 17:39, Güncelleme: 15.02.2014 - 17:39
 

Tokgöz, mimar, mühendis ve müteahhitlerle buluştu

Saadet Partisi\'nin Sivas Belediye Başkan adayı Tokgöz, kentteki mimar, mühendis ve müteahhitlerle buluştu.

Saadet Partisi'nin Sivas Belediye Başkan adayı Sabahattin Tokgöz, kentteki mimar, mühendis ve müteahhitlerle bir araya geldi. Kentteki bir otelde gerçekleşen toplantıda katılımcılarla fikir alışverişinde bulunan Tokgöz, projelerini anlattı. İnşaat mühendisi Tokgöz, yaptığı konuşmada, yönetim anlayışlarının birlikte yönetip, birlikte yaşayıp, birlikte yeni bir gelecek inşa etmek olduğunu belirterek, "Rant belediyeciliği değil, hizmet belediyeciliği yapacağız. Birlik ve beraberliği sağlayacağız, ayrımcılık yapmayacağız. Özellikle geleceğe hizmette ticari bir yaklaşımı hiçbir zaman doğru görmüyoruz. Ekonomik bir şehir kurmak adına çalışmalarımızı inşallah yürüteceğiz" diye konuştu. Sivas'ın, Türkiye'nin en hızlı göç veren illerinden biri olduğunu ifade eden Tokgöz, şunları söyledi: "Tarih, kültür ve sanat şehri, sultan şehir Sivas için yola çıktık. Kalkınmış, zenginleşmiş bir Sivas için hazırlandık. Misyonumuzu büyükşehir Sivas olarak belirledik. Park, bahçe, kaldırım yapanlara çok teşekkür ediyorum. Bizim çok daha önemli bir davamız var. Bizim davamız; kaçılacak şehir değil, yaşanacak bir Sivas kurmak, yaz-kış çalışan, üreten, büyüyen bir şehir kurmak." sivas haber
Saadet Partisi\'nin Sivas Belediye Başkan adayı Tokgöz, kentteki mimar, mühendis ve müteahhitlerle buluştu.

Saadet Partisi'nin Sivas Belediye Başkan adayı Sabahattin Tokgöz, kentteki mimar, mühendis ve müteahhitlerle bir araya geldi.

Kentteki bir otelde gerçekleşen toplantıda katılımcılarla fikir alışverişinde bulunan Tokgöz, projelerini anlattı. İnşaat mühendisi Tokgöz, yaptığı konuşmada, yönetim anlayışlarının birlikte yönetip, birlikte yaşayıp, birlikte yeni bir gelecek inşa etmek olduğunu belirterek, "Rant belediyeciliği değil, hizmet belediyeciliği yapacağız. Birlik ve beraberliği sağlayacağız, ayrımcılık yapmayacağız. Özellikle geleceğe hizmette ticari bir yaklaşımı hiçbir zaman doğru görmüyoruz. Ekonomik bir şehir kurmak adına çalışmalarımızı inşallah yürüteceğiz" diye konuştu.

Sivas'ın, Türkiye'nin en hızlı göç veren illerinden biri olduğunu ifade eden Tokgöz, şunları söyledi:

"Tarih, kültür ve sanat şehri, sultan şehir Sivas için yola çıktık. Kalkınmış, zenginleşmiş bir Sivas için hazırlandık. Misyonumuzu büyükşehir Sivas olarak belirledik. Park, bahçe, kaldırım yapanlara çok teşekkür ediyorum. Bizim çok daha önemli bir davamız var. Bizim davamız; kaçılacak şehir değil, yaşanacak bir Sivas kurmak, yaz-kış çalışan, üreten, büyüyen bir şehir kurmak." sivas haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.