pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tokgöz, Esnaf teşkilatına projelerini anlattı

13.03.2014 - 17:24, Güncelleme: 13.03.2014 - 17:24
 

Tokgöz, Esnaf teşkilatına projelerini anlattı

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, siyasi partilerin belediye başkan adayları ile bir araya geliyor. Sesob, ilk toplantısını Saadet Partisi Belediye Başkan adayı olan Sabahattin Tokgöz ile yaptı.

 Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Salonunda yapılan toplantıya Sesob Başkanı Beşir Köksal, yönetim kurulu üyeleri, oda başkanları ile yönetim ve denetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda bir konusma yapan Tokgöz Projeleri hakkında bilgiler verdi. Saadet Partisinden Sivas Belediye Başkanlığı için aday olan Sabahattin Tokgöz , slayt eşliğinde projelerini anlattı. Sivas’ın kalkınmış, zenginleşmiş bir il olması için gayret göstereceğini ve ayrımcılık yapmayacağını dile getiren Tokgöz, el birliği ile çalışarak, Belediye yi birlikte yöneteceklerini söyledi . Yönetimin ehil insanlardan olacağını ve çözüm üreteceğini ifade eden Tokgöz, “Öncelikle Sivası çok seviyoruz ve kalkınmış bir il yapacağız. Sanayi siteleri kurarak esnaf ve tüccarlarımızı mağdur etmeyeceğiz dedi. Tokgöz sözlerine şu şekilde devam etti, Kentsel dönüşüm projeleri, Kızılırmak çevre düzenlemesi, çevre yolu kavşakları, çok katlı otoparklar yapacağız. sıcak çermik fizik tedavi merkezi kuracağız. Pazaryerlerini yerlerini alışveriş çarşısına döndüreceğiz. Tuzlugöl bölgesine bir hastane yapılmasını sağlayacağız. Konut projelerini biz yapacağız ve ekonomik konutlar oluşturacağız. İnşaat sektörünü destekleyeceğiz. Yapacağımız bütün işleri Sivaslılara yaptıracağız ve malzemeleri de buradan temin edeceğiz. Yapacağımız tüm çalışmaları da el birliği ile yaparak kalkınmayı gerçekleştireceğiz” dedi   Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Sabahattin Tokgöz, projelerini açıkladıktan sonra katılımcıların sorularına da cevap verdi. sivas haber - SİVAS
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, siyasi partilerin belediye başkan adayları ile bir araya geliyor. Sesob, ilk toplantısını Saadet Partisi Belediye Başkan adayı olan Sabahattin Tokgöz ile yaptı.

 Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Salonunda yapılan toplantıya Sesob Başkanı Beşir Köksal, yönetim kurulu üyeleri, oda başkanları ile yönetim ve denetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda bir konusma yapan Tokgöz Projeleri hakkında bilgiler verdi.

Saadet Partisinden Sivas Belediye Başkanlığı için aday olan Sabahattin Tokgöz , slayt eşliğinde projelerini anlattı. Sivas’ın kalkınmış, zenginleşmiş bir il olması için gayret göstereceğini ve ayrımcılık yapmayacağını dile getiren Tokgöz, el birliği ile çalışarak, Belediye yi birlikte yöneteceklerini söyledi . Yönetimin ehil insanlardan olacağını ve çözüm üreteceğini ifade eden Tokgöz, “Öncelikle Sivası çok seviyoruz ve kalkınmış bir il yapacağız. Sanayi siteleri kurarak esnaf ve tüccarlarımızı mağdur etmeyeceğiz dedi.

Tokgöz sözlerine şu şekilde devam etti, Kentsel dönüşüm projeleri, Kızılırmak çevre düzenlemesi, çevre yolu kavşakları, çok katlı otoparklar yapacağız. sıcak çermik fizik tedavi merkezi kuracağız. Pazaryerlerini yerlerini alışveriş çarşısına döndüreceğiz. Tuzlugöl bölgesine bir hastane yapılmasını sağlayacağız. Konut projelerini biz yapacağız ve ekonomik konutlar oluşturacağız. İnşaat sektörünü destekleyeceğiz. Yapacağımız bütün işleri Sivaslılara yaptıracağız ve malzemeleri de buradan temin edeceğiz. Yapacağımız tüm çalışmaları da el birliği ile yaparak kalkınmayı gerçekleştireceğiz” dedi

 

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Sabahattin Tokgöz, projelerini açıkladıktan sonra katılımcıların sorularına da cevap verdi. sivas haber - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.