pendik escort bayan
ak

Tokat'ta Kar Yağışı Ulaşımı Aksattı

26.12.2018 - 09:33, Güncelleme: 26.12.2018 - 09:33
 

Tokat'ta Kar Yağışı Ulaşımı Aksattı

TOKAT (AA) - Kar yağışı nedeniyle Tokat-Sivas kara yolunda ulaşımda aksama yaşanıyor. Tokat-Sivas kara yolunun Çamlıbel ve Kızıliniş mevkilerinde yoğun...

TOKAT (AA) - Kar yağışı nedeniyle Tokat-Sivas kara yolunda ulaşımda aksama yaşanıyor. Tokat-Sivas kara yolunun Çamlıbel ve Kızıliniş mevkilerinde yoğun kar nedeniyle yolun ulaşıma kapanması üzerine bazı araçlar mahsur kaldı. Tokat'tan Sivas yönüne gidecek araçlar, yaklaşık bir saat bekletildi.Karayolları ekiplerinin yolu açmasının ardından araçlar yollarına devam etti. Ekipler, yolda kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Tokat genelinde kar yağışı etkili oluyor.
TOKAT (AA) - Kar yağışı nedeniyle Tokat-Sivas kara yolunda ulaşımda aksama yaşanıyor. Tokat-Sivas kara yolunun Çamlıbel ve Kızıliniş mevkilerinde yoğun...

TOKAT (AA) - Kar yağışı nedeniyle Tokat-Sivas kara yolunda ulaşımda aksama yaşanıyor.

Tokat-Sivas kara yolunun Çamlıbel ve Kızıliniş mevkilerinde yoğun kar nedeniyle yolun ulaşıma kapanması üzerine bazı araçlar mahsur kaldı. Tokat'tan Sivas yönüne gidecek araçlar, yaklaşık bir saat bekletildi.

Karayolları ekiplerinin yolu açmasının ardından araçlar yollarına devam etti.

Ekipler, yolda kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Tokat genelinde kar yağışı etkili oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.