pendik escort bayan
ak

Tokat-sivas Karayolunda Kar Yağışı Ve Tipi Etkili Oluyor

25.01.2018 - 19:58, Güncelleme: 25.01.2018 - 19:58
 

Tokat-sivas Karayolunda Kar Yağışı Ve Tipi Etkili Oluyor

TOKAT (AA) - Tokat-Sivas karayolunda kar ve tipi ulaşımda aksamalara neden oldu. Karayolunun Kızıliniş mevkisinde kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan...

TOKAT (AA) - Tokat-Sivas karayolunda kar ve tipi ulaşımda aksamalara neden oldu. Karayolunun Kızıliniş mevkisinde kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan yollar, Karayolları ekipleri tarafından 3 kar küreme aracı ile temizleniyor.Bu arada çok sayıda araç Kızıliniş mevkisinde yolda kaldı. Karyolları ekiplerinin yolda küreme ve tuzlama çalışmasının ardından yolda kalan araçlar, yollarına devam etti. Polis ekipleri, olası trafik kazalarının önüne geçilebilmesi için tır ve çekicileri kent çıkışındaki benzin istasyonunda bekletiliyor.Kar ve tipinin etkisini sürdürdüğü bölgede ekipler sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.
TOKAT (AA) - Tokat-Sivas karayolunda kar ve tipi ulaşımda aksamalara neden oldu. Karayolunun Kızıliniş mevkisinde kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan...

TOKAT (AA) - Tokat-Sivas karayolunda kar ve tipi ulaşımda aksamalara neden oldu.

Karayolunun Kızıliniş mevkisinde kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan yollar, Karayolları ekipleri tarafından 3 kar küreme aracı ile temizleniyor.

Bu arada çok sayıda araç Kızıliniş mevkisinde yolda kaldı. Karyolları ekiplerinin yolda küreme ve tuzlama çalışmasının ardından yolda kalan araçlar, yollarına devam etti.

Polis ekipleri, olası trafik kazalarının önüne geçilebilmesi için tır ve çekicileri kent çıkışındaki benzin istasyonunda bekletiliyor.

Kar ve tipinin etkisini sürdürdüğü bölgede ekipler sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.