pendik escort bayan
ak

Tofaş'tan Mesleki Eğitime Katkı

27.05.2017 - 10:33, Güncelleme: 27.05.2017 - 10:33
 

Tofaş'tan Mesleki Eğitime Katkı

Tofaş tarafından, atölye çalışmalarında kullanılmak üzere, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ve Gaziemir Meslek Teknik Anadolu Lisesine araç bağışında bulunuldu

İZMİR (AA) - Tofaş tarafından, atölye çalışmalarında kullanılmak üzere, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ve Gaziemir Meslek Teknik Anadolu Lisesine araç hibe edildi. Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç, İzmir Arena'da gerçekleştirilen araç teslim töreninde, uyguladıkları Mesleki Eğitime Destek Programı çerçevesinde, mesleki eğitimde kullanılması için 56 araç hazırladıklarını, bu araçlarla öğrencilerin otomobil üzerinde araştırma-geliştirme safhalarını ve çalışma prensiplerini deneyimleyeceklerini söyledi. Program kapsamında, Türkiye genelinde 43 üniversite ve 13 meslek lisesine araç teslimatı gerçekleştirmeyi planladıklarını belirten Aytaç, "Ülkemizin otomotiv sektöründeki gücünü, gençlerimizin dünya çapında elde edeceği başarılarla artırmak için Tofaş olarak bir katkımızın olmasını arzuluyoruz. Araçları teslim ettiğimiz okullarımıza, ihtiyaç duymaları halinde teknik destek konusunda da yardımlarımızı sürdüreceğiz." dedi. Daha sonra Aytaç ve Fiat'ın İzmir'deki bayilerinden Enriko Aliberti Yönetim Kurulu Başkan Vekili Andrea Aliberti, Poyraz Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Selami Özpoyraz ve Birmot İzmir Şube Müdürü Burak Yolcu, okulların temsilcilerine araçların anahtarlarını teslim etti. Tofaş, Türkiye'nin 7 bölgesinde Fiat bayilerinin de desteğiyle yürütülen program kapsamında bugüne kadar 40 araç teslimatı gerçekleştirdi.
Tofaş tarafından, atölye çalışmalarında kullanılmak üzere, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ve Gaziemir Meslek Teknik Anadolu Lisesine araç bağışında bulunuldu

İZMİR (AA) - Tofaş tarafından, atölye çalışmalarında kullanılmak üzere, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ve Gaziemir Meslek Teknik Anadolu Lisesine araç hibe edildi.

Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç, İzmir Arena'da gerçekleştirilen araç teslim töreninde, uyguladıkları Mesleki Eğitime Destek Programı çerçevesinde, mesleki eğitimde kullanılması için 56 araç hazırladıklarını, bu araçlarla öğrencilerin otomobil üzerinde araştırma-geliştirme safhalarını ve çalışma prensiplerini deneyimleyeceklerini söyledi.

Program kapsamında, Türkiye genelinde 43 üniversite ve 13 meslek lisesine araç teslimatı gerçekleştirmeyi planladıklarını belirten Aytaç, "Ülkemizin otomotiv sektöründeki gücünü, gençlerimizin dünya çapında elde edeceği başarılarla artırmak için Tofaş olarak bir katkımızın olmasını arzuluyoruz. Araçları teslim ettiğimiz okullarımıza, ihtiyaç duymaları halinde teknik destek konusunda da yardımlarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Daha sonra Aytaç ve Fiat'ın İzmir'deki bayilerinden Enriko Aliberti Yönetim Kurulu Başkan Vekili Andrea Aliberti, Poyraz Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Selami Özpoyraz ve Birmot İzmir Şube Müdürü Burak Yolcu, okulların temsilcilerine araçların anahtarlarını teslim etti.

Tofaş, Türkiye'nin 7 bölgesinde Fiat bayilerinin de desteğiyle yürütülen program kapsamında bugüne kadar 40 araç teslimatı gerçekleştirdi.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.