pendik escort bayan
ak

Tofaş'a "Atık Yönetimi" Ödülü

Spor 20.10.2016 - 13:48, Güncelleme: 20.10.2016 - 13:48
 

Tofaş'a "Atık Yönetimi" Ödülü

TOFAŞ Dış İlişkiler Direktörü Karacar:- "Tüm iş süreçlerimizi 'sürdürülebilirlik' yaklaşımımız çerçevesinde şekillendirmek üzere çalışıyoruz. Her geçen gün insana ve çevreye daha duyarlı ve daha verimli bir sistemi hayata geçirmek için çaba gösteriyoruz"

BURSA (AA) - TOFAŞ, Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından verilen "2016 Sürdürülebilir İş Ödülleri" kapsamında, "Atık Yönetimi" kategorisinde, "Sürdürülebilir Atık Yönetimi için 5R" projesiyle ödüle layık görüldü. Şirketten yapılan açıklamaya göre, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Sürdürülebilir İş Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Törende TOFAŞ, "Sürdürülebilir Atık Yönetimi için 5R" projesiyle "Atık Yönetimi" kategorisinde ödül aldı.Açıklamada görüşlerine yer verilen TOFAŞ Dış İlişkiler Direktörü Güray Karacar, ödülün bu alanda yapılan yatırımların birer sonucu olduğunu belirterek, "Tüm iş süreçlerimizi 'sürdürülebilirlik' yaklaşımımız çerçevesinde şekillendirmek üzere çalışıyoruz. Her geçen gün insana ve çevreye daha duyarlı ve daha verimli bir sistemi hayata geçirmek için çaba gösteriyoruz." ifadelerini kullandı.Çevresel, sosyal ve ekonomik boyutları bütünsel bir yaklaşımla ele alarak, sürdürülebilir gelecek stratejilerine dayalı iş modelleri oluşturduklarını bildiren Karacar, şunları kaydetti:"Tüm süreç ve faaliyetlerimizde hesap verebilirlik, şeffaflık, adillik, sorumluluk kavramlarıyla hareket ediyoruz. Bu yıl üçüncüsünü yayınladığımız sürdürülebilirlik raporunda, bu alanda yaptığımız çalışmaları detaylı şekilde paydaşlarımıza aktarıyoruz. TOFAŞ'ın çevre vizyonu, proaktif ve yalın yönetim araçları kullanarak, 'dünya klasında çevre yönetim sistemi' yaklaşımı ve 'sıfır atık, sıfır kayıp' hedefine ulaşmak üzere geliştirdiği 'arıtmak değil, hiç kirletmemek' temel prensibi üzerinde şekilleniyor. TOFAŞ, çevre politikasında belirttiği üzere her türlü atık bertaraf işlemini bir doğal kaynak kaybı olarak görme ve kirliliği kaynağında önleyecek yöntemleri geliştirme ilkesine uygun şekilde 2020 yılı için toplam atık ve tehlikeli atık azaltım hedeflerini belirliyor. TOFAŞ, bu kapsamda atık yönetimini entegre bir sistem olarak değerlendiriyor ve her malzemenin kullanımından başlayarak toplanma, taşınma, depolanma ve geri kazanım faaliyetlerini sistematik olarak yönetiyor ve sürekli iyileştirmeye yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor."
TOFAŞ Dış İlişkiler Direktörü Karacar:- "Tüm iş süreçlerimizi 'sürdürülebilirlik' yaklaşımımız çerçevesinde şekillendirmek üzere çalışıyoruz. Her geçen gün insana ve çevreye daha duyarlı ve daha verimli bir sistemi hayata geçirmek için çaba gösteriyoruz"

BURSA (AA) - TOFAŞ, Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından verilen "2016 Sürdürülebilir İş Ödülleri" kapsamında, "Atık Yönetimi" kategorisinde, "Sürdürülebilir Atık Yönetimi için 5R" projesiyle ödüle layık görüldü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Sürdürülebilir İş Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Törende TOFAŞ, "Sürdürülebilir Atık Yönetimi için 5R" projesiyle "Atık Yönetimi" kategorisinde ödül aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TOFAŞ Dış İlişkiler Direktörü Güray Karacar, ödülün bu alanda yapılan yatırımların birer sonucu olduğunu belirterek, "Tüm iş süreçlerimizi 'sürdürülebilirlik' yaklaşımımız çerçevesinde şekillendirmek üzere çalışıyoruz. Her geçen gün insana ve çevreye daha duyarlı ve daha verimli bir sistemi hayata geçirmek için çaba gösteriyoruz." ifadelerini kullandı.

Çevresel, sosyal ve ekonomik boyutları bütünsel bir yaklaşımla ele alarak, sürdürülebilir gelecek stratejilerine dayalı iş modelleri oluşturduklarını bildiren Karacar, şunları kaydetti:

"Tüm süreç ve faaliyetlerimizde hesap verebilirlik, şeffaflık, adillik, sorumluluk kavramlarıyla hareket ediyoruz. Bu yıl üçüncüsünü yayınladığımız sürdürülebilirlik raporunda, bu alanda yaptığımız çalışmaları detaylı şekilde paydaşlarımıza aktarıyoruz. TOFAŞ'ın çevre vizyonu, proaktif ve yalın yönetim araçları kullanarak, 'dünya klasında çevre yönetim sistemi' yaklaşımı ve 'sıfır atık, sıfır kayıp' hedefine ulaşmak üzere geliştirdiği 'arıtmak değil, hiç kirletmemek' temel prensibi üzerinde şekilleniyor. TOFAŞ, çevre politikasında belirttiği üzere her türlü atık bertaraf işlemini bir doğal kaynak kaybı olarak görme ve kirliliği kaynağında önleyecek yöntemleri geliştirme ilkesine uygun şekilde 2020 yılı için toplam atık ve tehlikeli atık azaltım hedeflerini belirliyor.

TOFAŞ, bu kapsamda atık yönetimini entegre bir sistem olarak değerlendiriyor ve her malzemenin kullanımından başlayarak toplanma, taşınma, depolanma ve geri kazanım faaliyetlerini sistematik olarak yönetiyor ve sürekli iyileştirmeye yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.