pendik escort bayan
ak

"Tobb'dan İşçi Çıkarıldığı" Haberlerine Yalanlama

Spor 30.04.2019 - 16:23, Güncelleme: 30.04.2019 - 16:23
 

"Tobb'dan İşçi Çıkarıldığı" Haberlerine Yalanlama

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından, bazı internet sitelerinde ve sosyal medyada yer alan "Birlikten işçi çıkarıldığı" yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi

ANKARA (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince (TOBB), bazı internet sitelerinde ve sosyal medyada yer alan "Birlikten işçi çıkarıldığı" haberlerinin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.TOBB'dan yapılan açıklamada, bazı internet siteleri ve sosyal medyada, TOBB'dan çok sayıda işçi çıkarıldığı haberlerinin yer aldığı, bu haberlerin kesinlikle doğru olmadığı ifade edildi.Temizlik işlerinin yürütülmesi için başka bir firmadan hizmet satın alındığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Firma ile imzalanan yüklenici sözleşmesi 30 Nisan itibarıyla sona ermektedir. Yüklenici firma, sözleşmesinin sona ermesi sebebiyle çalışanların bütün yasal haklarını ödeyecektir. TOBB, bu süreci hassasiyetle takip etmektedir. Temizlik işlerinin yürütülmesi için yeni bir yüklenici firmayla sözleşme imzalanmak üzeredir. Çalışanların mağdur olmaması için gerekli hassasiyet gösterilmektedir. Yanlış ve eksik bilgiyle TOBB'u suçlayanları kamuoyunun takdirine sunarız."
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından, bazı internet sitelerinde ve sosyal medyada yer alan "Birlikten işçi çıkarıldığı" yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi

ANKARA (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince (TOBB), bazı internet sitelerinde ve sosyal medyada yer alan "Birlikten işçi çıkarıldığı" haberlerinin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

TOBB'dan yapılan açıklamada, bazı internet siteleri ve sosyal medyada, TOBB'dan çok sayıda işçi çıkarıldığı haberlerinin yer aldığı, bu haberlerin kesinlikle doğru olmadığı ifade edildi.

Temizlik işlerinin yürütülmesi için başka bir firmadan hizmet satın alındığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Firma ile imzalanan yüklenici sözleşmesi 30 Nisan itibarıyla sona ermektedir. Yüklenici firma, sözleşmesinin sona ermesi sebebiyle çalışanların bütün yasal haklarını ödeyecektir. TOBB, bu süreci hassasiyetle takip etmektedir. Temizlik işlerinin yürütülmesi için yeni bir yüklenici firmayla sözleşme imzalanmak üzeredir. Çalışanların mağdur olmaması için gerekli hassasiyet gösterilmektedir. Yanlış ve eksik bilgiyle TOBB'u suçlayanları kamuoyunun takdirine sunarız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.