pendik escort bayan
ak

Tobb Ekonomi Ve Teknoloji Üniversitesi'nde Sempozyum

02.11.2018 - 11:48, Güncelleme: 02.11.2018 - 11:48
 

Tobb Ekonomi Ve Teknoloji Üniversitesi'nde Sempozyum

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde "Türk ve Alman Hukukunda Güncel Gelişmeler Sempozyumu" düzenlendi

ANKARA (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Hukuk Fakültesi ile Almanya Augsburg Üniversitesince, "Türk ve Alman Hukukunda Güncel Gelişmeler Sempozyumu" yapıldı.Üniversitenin konferans salonundaki sempozyuma, akademisyenler ile çok sayıda davetli katıldı.Sempozyumun ilk oturumuna, Yargıtay 13. Hukuk Dairesi Başkanı Ali Selman Erkuş başkanlık etti. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çiğdem Kırca'nın da konuşma yaptığı oturumda, Augsburg Üniversitesinde görevli öğretim üyeleri sunum yaptı.Sempozyum, çeşitli konuların ele alındığı iki oturumla devam etti.
TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde "Türk ve Alman Hukukunda Güncel Gelişmeler Sempozyumu" düzenlendi

ANKARA (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Hukuk Fakültesi ile Almanya Augsburg Üniversitesince, "Türk ve Alman Hukukunda Güncel Gelişmeler Sempozyumu" yapıldı.

Üniversitenin konferans salonundaki sempozyuma, akademisyenler ile çok sayıda davetli katıldı.

Sempozyumun ilk oturumuna, Yargıtay 13. Hukuk Dairesi Başkanı Ali Selman Erkuş başkanlık etti.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çiğdem Kırca'nın da konuşma yaptığı oturumda, Augsburg Üniversitesinde görevli öğretim üyeleri sunum yaptı.

Sempozyum, çeşitli konuların ele alındığı iki oturumla devam etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.