pendik escort bayan
ak

Tmo Sivas Şube Müdürü Zara İlçesinde

19.12.2018 - 11:18, Güncelleme: 19.12.2018 - 11:18
 

Tmo Sivas Şube Müdürü Zara İlçesinde

SİVAS (AA) - Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Sivas Şube Müdürü Hasan Bolat, Zara Ziraat Odasını ziyaret etti.Oda Başkanı Zeki Şimşek'i makamında ziyaret...

SİVAS (AA) - Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Sivas Şube Müdürü Hasan Bolat, Zara Ziraat Odasını ziyaret etti.Oda Başkanı Zeki Şimşek'i makamında ziyaret eden Bolat, oda faaliyetleri hakkında bilgi aldı.Lisanslı depoculuk konusunda bilgi veren Bolat, şunları kaydetti: "Lisanslı depoculuk sistemine geçilmesi ile birlikte çiftçilerimiz için önemli bir adım atıldı. Ürün değerlendirilmesi konusunda büyük faydalar sağlayan bu sistemle üreticilerimiz hububatını ister ofisimize, isterse dilediği bir yere satabiliyor. Bizler de şu an ilçelerimizi ziyaret ederek tarlalarımızdaki ekim durumlarını değerlendiriyoruz. Oda olarak köylere düzenlediğiniz ziyaretlerle bizlere sağladığınız veriler de çok önemli bir faaliyettir." Zeki Şimşek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ürünlerin güvenli ve sigortalı bir yolla depolanması, ürün ticaretini kolaylaştırması ve depolama sorununu ortadan kaldırması konularında lisanslı depoculuk en akılcı bir çözüm olarak karşımıza çıkmaktadır. Lisanslı depoculuk, üretimi destekleyici bir uygulama olmuştur." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Sivas Şube Müdürü Hasan Bolat, Zara Ziraat Odasını ziyaret etti.Oda Başkanı Zeki Şimşek'i makamında ziyaret...

SİVAS (AA) - Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Sivas Şube Müdürü Hasan Bolat, Zara Ziraat Odasını ziyaret etti.

Oda Başkanı Zeki Şimşek'i makamında ziyaret eden Bolat, oda faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Lisanslı depoculuk konusunda bilgi veren Bolat, şunları kaydetti:

"Lisanslı depoculuk sistemine geçilmesi ile birlikte çiftçilerimiz için önemli bir adım atıldı. Ürün değerlendirilmesi konusunda büyük faydalar sağlayan bu sistemle üreticilerimiz hububatını ister ofisimize, isterse dilediği bir yere satabiliyor. Bizler de şu an ilçelerimizi ziyaret ederek tarlalarımızdaki ekim durumlarını değerlendiriyoruz. Oda olarak köylere düzenlediğiniz ziyaretlerle bizlere sağladığınız veriler de çok önemli bir faaliyettir."

Zeki Şimşek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ürünlerin güvenli ve sigortalı bir yolla depolanması, ürün ticaretini kolaylaştırması ve depolama sorununu ortadan kaldırması konularında lisanslı depoculuk en akılcı bir çözüm olarak karşımıza çıkmaktadır. Lisanslı depoculuk, üretimi destekleyici bir uygulama olmuştur." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.