pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tırların Çarpışma Anı Kamerada

17.02.2018 - 10:43, Güncelleme: 17.02.2018 - 10:43
 

Tırların Çarpışma Anı Kamerada

Konya'da seyir halindeki tır, önünde seyreden başka bir tıra çarptı - Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, kaza anı kaydedildi

KONYA (AA) - Konya'da seyir halindeki tırın, önünde seyreden başka bir tıra çarpma anı görüntülendi. Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla Konya'nın Altınekin ilçesinden konvoy halinde yola çıkan tırlardan biri, Konya-Ankara karayolu Altınekin yol kavşağı yakınlarında, önünde seyreden tıra arkadan çarptı. Her iki aracın sürücüsü de kazadan yara almadan kurtuldu. Çarpan tırın sürücüsü, başka bir sürücünü yardımıyla aracından indi. Kaza nedeniyle karayolunda ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlandı.
Konya'da seyir halindeki tır, önünde seyreden başka bir tıra çarptı - Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, kaza anı kaydedildi

KONYA (AA) - Konya'da seyir halindeki tırın, önünde seyreden başka bir tıra çarpma anı görüntülendi.

Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla Konya'nın Altınekin ilçesinden konvoy halinde yola çıkan tırlardan biri, Konya-Ankara karayolu Altınekin yol kavşağı yakınlarında, önünde seyreden tıra arkadan çarptı.

Her iki aracın sürücüsü de kazadan yara almadan kurtuldu.

Çarpan tırın sürücüsü, başka bir sürücünü yardımıyla aracından indi.

Kaza nedeniyle karayolunda ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.